کد خبر : ۷۰۶۰۹۸
۱۳:۴۰

۱۴۰۵/۰۱/۱۵

از برگزاری برنامه «پلاک هشت» تا برپایی جلسات خانگی قرآن

از برگزاری برنامه «پلاک هشت» تا برپایی جلسات خانگی قرآن
آستان قدس رضوی در هفته ای که گذشت، در تعدادی از شهر های کشور خدمات متفاوتی را به مردم ارائه کرده است که در ادامه می توانید، بخشی از این اخبار را مشاهده کنید.

به گزارش آستان نیوز؛ در این بسته خبری گوشه ای از خدمت خادم‌یاران شهرهای مختلف کشور در خدمت رسانی به مردم تهیه و تنظیم شده است.

شهرستان نرماشیر، استان کرمان

دبیر کانون های خدمت رضوی شهرستان نرماشیر از برپایی ۳۵۰ جلسه خانگی قرآن مجید برای ۱۳ هزار نفر توسط خادمیاران رضوی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

خیرالله رستمی افزود: همچنین در طول سال به مناسبت شب یلدا و اعیاد شعبانیه دو راس گوسفند در قالب طرح نذر قربانی به ارزش ۳۵۰ میلیون ریال در جلسات خانگی قرآن بین خانواده های احسان پذیر توزیع شده است.

شهرستان جیرفت، استان کرمان

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان جیرفت اظهار داشت: همزمان با ایام نوروز  و روزهای پرتردد تعطیلات خادمیاران رضوی شهرستان جیرفت با حافظان امنیت دیدار و از زحمات آنان تقدیر کردند.

کرامت پیرنیا گفت: هدف از اجرای این طرح، تکریم افرادی است که با تلاش مستمر خود در روزهای تعطیل، زمینه آرامش و نظم شهر را فراهم می‌کنند.

شهرستان بندرعباس

در قالب برنامه «پلاک هشت» و با هدف پاسداشت مقام شامخ شهیدان، جمعی از خادمیاران کانون خدمت رضوی ایثار و شهادت شهرستان بندرعباس با همراهی استاندار هرمزگان، نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مسئولان کشوری و شهرستانی، با خانواده شهید والامقام عباس فرزاد دیدار کردند. 

محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در این دیدار با اشاره به جایگاه والای شهیدان در فرهنگ اسلامی، تصریح کرد: امنیت و آرامش امروز کشور مرهون جان‌فشانی‌ها و ایثارگری‌های چنین عزیزانی است. 

همچنین در پایان، خادمیاران کانون خدمت رضوی ایثار و شهادت شهرستان بندرعباس با تقدیم لوح یادبود و ابراز تسلیت مجدد،  بر پاسداشت فرهنگ ایثار و مقاومت تأکید کردند.

شهرستان درگزین، استان همدان

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان درگزین بیان داشت: خادمیاران رضوی با خانواده شهید امیرحسین رزاقی از شهدای جنگ‌رمضان دیدار کردند. 

محسن صالحی گفت: شهید امیرحسین رزاقی در حملات جنایتکارانه آمریکایی و اسرائیلی به کرمانشاه در اسفند ماه ۱۴۰۴ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

استان بوشهر

مراسم بزرگداشت سردار شهید اسماعیل احمدی، از شهدای جنگ رمضان با حضور خادمیاران رضوی در حسینیه احمدی شهر دالکی برگزار شد.

سرتیپ پاسدار شهید والامقام اسماعیل احمدی در جنگ رمضان، در نبردی دلیرانه علیه حملات و تجاوزهای آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی، در روز سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ به مقام والای شهادت نائل آمد.

استان همدان

دبیر کانون تخصصی خدمت رضوی ایثار و شهادت استان همدان از اجرای طرح تولد به وقت امام رضا علیه‌السلام در دو بیمارستان خبر داد.

پروین اسلامیان گفت: نخستین وعده تولد به وقت امام رضا علیه السلام در بیمارستان فاطمیه در ساعت ۸ صبح در هشتمین روز از بهار سالجاری و نیز ساعت ۸ شب در بیمارستان تامین اجتماعی همدان به اجرا درآمد. 

وی بیان کرد: تبرکی آستان قدس به این نوزاد تازه متولد و همچنین به کادر درمان، پرستاران و همراهان و مراجعان تقدیم شد.

شهرستان فهرج، استان کرمان

دبیر کانون‌های خدمت رضوی فهرج اظهار داشت: هم‌زمان با ایام پربرکت ماه مبارک رمضان، کانون‌های خدمت رضوی این شهرستان اقدام به توزیع بیش از ۲۰۰ بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموختگان کلاس‌های قرآنی کردند.

حسین خورشیدی ادامه داد: مجموع بسته‌های اهدایی از آغاز سال ۱۴۰۵ را  بیش از ۴۰۰ بسته و هزینه کل اجرای برنامه ۷۰۰ میلیون ریال عنوان کرد.

شهرستان شاهرود، استان سمنان

به همت خادمیاران رضوی مسجد جوادالائمه (ع)، تعداد ۳۳۰ پرس غذای نذری تهیه و بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد؛ اقدامی که تجلی خدمت با عشق به اهل بیت (ع) و در راستای ترویج فرهنگ مواسات است.

شهربابک، استان کرمان

سید اکبر حسینی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهربابک از اجرای طرح «آبروی محله، افتخار کوچه» با محوریت تکریم خانواده شهدا در این شهرستان خبر داد.

 وی افزود: در ادامه برنامه دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران، خادمیاران رضوی این شهرستان با حضور گسترده در منزل خانواده شهید اسماعیلی حضور یافته و با آنان دیدار و گفت‌وگو کردند.

شهرستان مهر، استان فارس

همزمان با فرا رسیدن ۱۲ فروردین‌ماه، سالروز استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تجمع باشکوهی با حضور  مردم، مسئولان و حضور چشمگیر و محوری خادمیاران رضوی در میدان معلم شهرستان مهر استان فارس برگزار شد.

 در این برنامه خادمیاران آستان حضرت رضا (ع) با برپایی محافل معنوی و اجرای برنامه‌های آیینی، حال و هوای امام‌رضایی را با شور انقلابی مردم در روز جمهوری اسلامی گره زدند.

شهرستان رفسنجان، استان کرمان

رضا اسماعیلی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی رفسنجان از عیدانه چهار میلیارد ریالی خادم‌یاران رضوی به خانواده‌های احسان‌پذیر این شهرستان خبر داد.

وی گفت: خادمین امام مهربانی‌ها در کانون محله‌ای حضرت علی‌اصغر(ع) با همکاری جمعی از خیرین، در آغاز سال جدید و به نیت حضرت امام رضا(ع) این هدایا را به ۴۰ خانواده مددجو و احسان‌پذیر رساندند.

استان بوشهر

مراسم گرامیداشت خادمیار شهید جاویدالاثر احمد قاسمی با حضور جمعی از خادمیاران استان بوشهر برگزار شد.

 عبدالرحیم افروغ، مدیر کانون های خدمت رضوی استان بوشهر در این مراسم با اشاره به نقش بی‌بدیل خادمیاران در جامعه گفت: "شهید قاسمی، نماد ایثار و از خودگذشتگی است و باید یاد ایشان در جامعه زنده نگه داشته شود.
 
انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها