کد خبر : ۷۰۶۲۰۸
۰۸:۰۳

۱۴۰۵/۰۱/۱۹
رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی:

پیروزی جبهه حق بر باطل حتمی است؛ مردم، شک نکنید

پیروزی جبهه حق بر باطل حتمی است؛ مردم، شک نکنید
رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، در آستانه اربعین شهادت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره)، گفت: پیروزی جبهه حق بر باطل، حتمی است؛ مردم شک نکنید.

به گزارش آستان نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید جلال حسینی هم‌زمان با برگزاری دویست و هشتاد و پنجمین برنامه سه‌شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در ۱۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در کتابخانه مرکزی حرم مطهر حضرت رضا (ع)، بیان کرد: طبق سنت الهی، فراز و نشیب در بستر جامعه بشری همواره وجود دارد، اما آنچه هرگز تغییر نمی‌کند، پیروزی جبهه حق بر باطل است.

وی درباره دستاورد‌های جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان نیز گفت: ملت ایران اسلامی با تکیه بر باور‌های عمیق ایمانی، مقابل دشمنان قد علم کرده و ایستاد‌ه‌اند. البته ضربه هم می‌خورند، اما مهم آن است که بینش، آگاهی و پرچم حق را به دنیا بیشتر نشان می‌دهند.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی تصریح کرد: بی‌تردید، ایران پس از اتمام این جنگ، کشوری مقتدرتر و عزتمندتر خواهد بود که نگاه‌های متمایزی به آن دوخته خواهد شد.

وی افزود: کاروان جامعه بشری نیز در مسیر آگاهی در حرکت است و امروز مردم دنیا نسبت به دیروز هوشیارتر و بیدارتر شدند چراکه صدای عدالت‌خواهی و حقیقت‌جویی ایران اسلامی در جهان بیشتر شنیده شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی ادامه داد: مردم با بهره‌گیری از آیات قرآنی و توسل به اهل بیت (ع) نیز می‌توانند همچنان این ریسمان حق را محکم بگیرند.

لزوم خروج آمریکا از منطقه

رئیس این سازمان همچنین با اشاره به اینکه کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس به‌خوبی دریافتند که به یک قدرت پوشالی تکیه کرده بودند، گفت: بی‌شک، امنیت منطقه باید توسط خود کشور‌های منطقه تأمین شود و نیازی به حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه که به دنبال منافع خود هستند، وجود ندارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی بیان کرد: حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه الله)، رهبر عزیزمان نیز پرچم‌دار ایران هستند و در حوزه‌های مختلف به‌ویژه حوزه نظامی، اشراف دارند چنان‌که قائد شهید (ره) در زمان حیات خود بخشی از امور مشورتی در حوزه نظامی کشور را به ایشان سپرده بودند.

وی هم‌چنین با اشاره به برخی از اقدامات سازمان در راستای معرفی ابعاد شخصیتی حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی خامنه‌ای (ره) و منابع اطلاعاتی مرتبط با ایشان موجود در کتابخانه حرم مطهر رضوی، بر لزوم ایجاد کمیته‌ای متشکل از مدیران، کارشناسان و محققان برجسته در مدیریت مخطوطات آستان قدس رضوی برای تولید محصولاتی مستمر با محوریت آثار اهدایی رهبر شهید (ره) به کتابخانه، تأکید کرد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها