کد خبر : ۷۰۶۴۰۷
۰۹:۲۸

۱۴۰۵/۰۱/۲۵

حرم مطهر رضوی سوگوار شهادت امام جعفر صادق(ع) شد

حرم مطهر رضوی سوگوار شهادت امام جعفر صادق(ع) شد
حرم مطهر رضوی، در شب شهادت مظلومانه ششمین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت، به سوگ نشست.

به گزارش آستان نیوز، در شب شهادت مظلومانه حضرت امام جعفر صادق (ع)، حرم مطهر رضوی میزبان زائران و مجاورانی بود که برای عرض تسلیت به محضر امام مهربانی‌ها، حضرت علی‌بن موسی الرضا (ع) مشرف شده بودند.

ویژه برنامه شب شهادت امام جعفر صادق (ع) در این آستان مقدس و نورانی بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در رواق بزرگ امام خمینی (ره) میزبان زائران و مجاوران سوگوار و عزادار شد.

حجت‌الاسلام محمدباقر حیدری کاشانی در این ویژه برنامه، با اشاره به حوادث اخیر کشور و حضور مردم در خیابان برای دفاع از وطن، اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که به انجام آن در این اجتماعات توصیه شده است، خواندن سوره فتح است.

وی تصریح کرد: تلاوت حداکثری سوره فتح و همچنین استغاثه ملت ایران به پیشگاه امام زمان (عج) طبق گفته سربازان وطن که در خط مقدم مبارزه با دشمن هستند، باعث به دست آمدن پیروزی‌های بزرگی شده است و لذا این تلاوت‌ها و این استغاثه‌ها باید همچنان ادامه داشته باشد.

سخنران حرم مطهر رضوی، بیان کرد: پیام سوره مبارکه فتح این است که اگر امتی با رسول الله (ص) بیعت کنند مانند این است که با خدا دست بیعت داده است و خداوند نیز تمام سپاهیان آسمان و زمین را در حمایت و نصرت و یاری این ملت قرار خواهد داد.

وی، ادامه داد: در این سوره همچنین به این موضوع اشاره شده که دست خدا بالاترین دست‌ها است و هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا در این جهان وجود ندارد در واقع ملتی که دست خود را در دست خدا بگذارند، در برابر همه قدرت‌های جهانی پیروز خواهند شد.

شعرخوانی آئینی توسط علیرضا خاکساری در وصف امام صادق (ع) با مطلع «در وصف حضرت کاری از من بر نیاید، شاعر کجا و مدح شیخ الائمه» و مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت شهادت این امام بزرگوار با نوای مهدی اکبری و ابراهیم احمدی، از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها