کد خبر : ۷۰۶۴۶۹
۲۲:۰۰

۱۴۰۵/۰۱/۲۶
در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب (حفظه‌الله) و پویش نهال امید

۸ نهال مثمر در پردیس رضوان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) کاشته شد

۸ نهال مثمر در پردیس رضوان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) کاشته شد
هم‌زمان با اجرای پویش ملی «نهال امید»، هشت اصله نهال مثمر با حضور رئیس، معاون فرهنگی، مسئولان و کارکنان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) در محوطه پردیس رضوان، ریشه دواند.

به گزارش آستان نیوز، در پی فراخوان آستان قدس رضوی برای ترویج فرهنگ درخت‌کاری و آبادانی، مسئولان و کارکنان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با کاشت هشت نهال به نیت حضرت ثامن‌الحجج (ع)، به پویش ملی «نهال امید» پیوستند.

این اقدام که در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب (حفظه‌الله) و باهدف توسعه فضای سبز شهری رقم خورد، نمادی از رشد و بالندگی در سایه مهر امام مهربانی‌هاست.

دکتر ابراهیم دانشی فر، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، در حاشیه این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید (رحمت‌الله علیه) و تأکید ایشان بر حفظ منابع طبیعی اظهار کرد: یکی از قاب‌های ماندگاری که از قائد شهید (رحمت‌الله علیه) به یاد داریم، حضور همیشگی ایشان در روز درخت‌کاری بود. امسال نیز باتدبیر و درایت رهبر معظم انقلاب (حفظه‌الله) و با نگاه ویژه تولیت معزز آستان قدس رضوی، پویش «نهال امید» برپا شد تا مردم به یاد آن شهید والامقام (رحمت‌الله علیه)، در مسیر آبادانی ایران قدم بردارند.

او با اشاره به همراهی دانشگاه با این حرکت ملی، افزود: ما با تأسی به هدایت‌های رهبر معظم انقلاب (حفظه‌الله)، هشت اصله درخت مثمر را در پردیس رضوان غرس کردیم تا سهم کوچکی در آبادانی این کشور همیشه سربلند داشته باشیم و پیوندی تازه میان ایمان و آینده رقم بزنیم.

گفتنی است، در راستای همین پویش، پیش‌ازاین نیز دانشجویان واحد خواهران این دانشگاه در روز ۱۲ فروردین، با همکاری جمعیت هلال‌احمر مشهد اقدام به کاشت نهال در منطقه رضویه کردند؛ حرکتی داوطلبانه که باهدف ترویج روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی انجام شد و پیامی از امید و آینده‌سازی را مخابره کرد که اکنون با غرس نهال در فضای دانشگاهی تداوم یافته است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها