کد خبر : ۷۰۶۵۴۰
۱۲:۵۵

۱۴۰۵/۰۱/۲۹

بسیج ظرفیت‌ها برای برگزاری آیین‌های باشکوه دهه کرامت در مرکزی

بسیج ظرفیت‌ها برای برگزاری آیین‌های باشکوه دهه کرامت در مرکزی
معاون اجتماعی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی گفت: در آستانه فرارسیدن دهه پرفیض کرامت، مجموعه‌ای از نشست‌ها میان کانون‌های خدمت رضوی و مدیران اجرایی در شهرستان‌های مختلف باهدف هم‌افزایی ظرفیت‌ها برگزار شده است.

مجتبی تاجیانی، معاون اجتماعی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی در گفت‌وگو با آستان نیوز با تشریح جزئیات این سلسله‌نشست‌ها اظهار داشت: این جلسات باهدف هم‌افزایی ظرفیت‌ها، تقویت همکاری بین دستگاهی، انسجام‌بخشی به برنامه‌ها و ارتقای کیفیت برگزاری آیین‌های دهه کرامت در شهرستان‌های مختلف استان شکل گرفت.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان شازند، خادم‌یاران رضوی با حضور در دفتر امام‌جمعه و فرماندار، ضمن تبیین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده دهه کرامت، بر ضرورت همگرایی میان مجموعه خادم‌یاران و مدیریت اجرایی شهرستان تأکید کردند، افزود: در این نشست موضوعاتی همچون برگزاری کاروان خودرویی، برنامه‌های فرهنگی و مردمی و تقویت مشارکت دستگاه‌های اجرایی موردبررسی قرار گرفت و هماهنگی کامل برای برگزاری باشکوه این ایام موردتأکید مسئولان بود.

تاجیانی تصریح کرد: در ادامه این روند، جلسات تکمیلی با بخشداری‌های مهاجران و قره‌کهریز و همچنین شهرداری‌های شهرستان شازند برگزار شد که طی آن نیز بر نقش‌آفرینی فعال دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌های دهه کرامت و همراهی میدانی با خادم‌یاران رضوی تأکید شد.

معاون اجتماعی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی درباره برنامه‌های شهرستان محلات نیز گفت: در نشست هماهنگی این شهرستان، ضمن بررسی دقیق آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی بنیاد کرامت رضوی، بر اجرای منسجم، هدفمند و زمان‌بندی‌شده برنامه‌ها تأکید و مقرر شد فرایند ثبت، مستندسازی و گزارش‌دهی فعالیت‌ها بادقت بیشتری دنبال شود.

وی در ادامه با اشاره به نشست شهرستان ساوه بیان داشت: در این جلسه که با حضور معاونت خدمات شهری و روابط‌عمومی شهرداری برگزار شد، موضوع فضاسازی شهری با محوریت معارف رضوی، بهره‌گیری از ظرفیت تبلیغات محیطی و هماهنگی بین‌بخشی موردبررسی قرار گرفت و مسئولان بر نقش مدیریت شهری در ارتقای جلوه‌های معنوی فضای عمومی شهر تأکید داشتند.

تاجیانی ادامه داد: در اراک نیز نشست هم‌اندیشی میان مدیریت کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی و مدیریت شهری در قالب چهارشنبه‌های امام رضایی برگزار و طی آن راهکارهای اجرایی برای ارتقای کیفیت برنامه‌های دهه کرامت، تقویت فضاسازی معنوی، هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و خادم‌یاران باهدف شکل‌دهی به یک روایت منسجم و اثرگذار از فضای شهری در ایام دهه کرامت بررسی شد.

معاون اجتماعی کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی در ادامه به سایر شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: در شهرستان خمین و دلیجان نیز نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسئولان و اعضای ستادی برگزار و علاوه بر تشریح دستورالعمل‌های ابلاغی آستان قدس رضوی، خادم‌یاران دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را برای اجرای بهتر برنامه‌ها مطرح کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مجموع این نشست‌ها در استان مرکزی زمینه‌ساز اجرای آیین‌هایی باشکوه و منسجم در سراسر استان خواهد بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها