کد خبر : ۷۰۶۹۳۴
۱۲:۲۳

۱۴۰۵/۰۲/۰۳
به همت شبکه جهانی امام رضا (ع) در ایام دهه کرامت روی آنتن رفت

پخش زنده برنامه «ایران الامام الرضا (ع)» ویژه عرب زبانان از ۵ شبکه بین‌المللی

پخش زنده برنامه «ایران الامام الرضا (ع)» ویژه عرب زبانان از ۵ شبکه بین‌المللی
هم زمان با ایام دهه کرامت، برنامه زنده تلویزیونی «ایران الامام الرضا علیه‌السلام»، تولید شبکه جهانی امام رضا علیه‌السلام، با موضوعات معارفی، جنگ رمضان و جبهه مقاومت، ویژه عرب‌زبانان، هر شب از حرم مطهر رضوی، روی آنتن ۵ شبکه بین‌المللی می‌رود.

به گزارش آستان نیوز، هم زمان با دهه کرامت، برنامه زنده تلویزیونی «ایران الامام الرضا علیه‌السلام»، با موضوعات معارفی، جنگ رمضان و جبهه مقاومت، هر شب از ساعت ۲۳:۳۰ به مدت ۵۰ دقیقه از استودیو حضرت صاحب‌الزمان (عج) حرم مطهر رضوی، روی آنتن ۵ شبکه ماهواره‌ای ویژه عرب‌زبانان، قرار دارد.

پخش هم زمان در ۵ شبکه بین المللی

سید محمدرضا موسوی کیا، مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، در توضیحات بیشتری از برنامه «ایران الامام الرضا علیه‌السلام»، گفت: تولیدات شبکه جهانی امام رضا علیه‌السلام، به دلیل انتساب معنوی و جغرافیایی به حرم مطهر امام هشتم علیه‌السلام، همواره موردتوجه رسانه‌های اتحادیه رادیو تلویزیون‌های اسلامی است.

در این راستا، این برنامه از قسمت نخست آن هم زمان با شب ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علی‌ها و آغاز دهه کرامت مورد استقبال مدیران ۵ شبکه بین المللی عرب زبان شامل الکوثر، البینات، النعیم، الثقلین و الایام قرار گرفت و بدون وقفه، پخش زنده آن را در دستور کنداکتور خود، دارند.

موسوی کیا با اشاره به محتوای برنامه «ایران الامام الرضا علیه السلام»، خاطرنشان کرد: برنامه در زمان ۵۰ دقیقه‌ای خود، دو بخش کلی را، شامل می‌شود. در بخش نخست، موضوعات مرتبط با مقاومت ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر در دستور کار دارد.

در این بخش، ضمن طرح محتوای تبیینی در خصوص ابعاد مقاومت در برابر دشمن آمریکایی صهیونی و ارتباط زنده با مهمانان از آیتم‌های متنوع همچون پر بازنشر‌های فضای مجازی، واکنش فعالان عرب‌زبانان در شبکه‌های اجتماعی و گزارش‌های ویژه روزانه، بهره برده می‌شود.

مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، در ادامه، به بخش دوم برنامه اشاره و عنوان کرد: در بخش دیگر برنامه، با حضور کارشناس معارفی، موضوعات مرتبط با معارف حضرت رضا علیه‌السلام، به‌ویژه در حوزه ضرورت اتحاد و برادری در جامعه و میان مسلمانان، تبیین می‌شود.

استقبال مخاطبان از «ایران الامام الرضا علیه‌السلام»

موسوی کیا با بیان این که تنوع‌بخش‌ها، سرعت و ریتم آیتم‌ها و جذابیت‌های بصری که در استودیو ایجاد شده است، تا حدود زیادی توانسته نظر مخاطبان عرب‌زبان خود در اقصی‌نقاط جهان را جلب کند، ادامه داد: اجرای مسلط برنامه توسط دکتر زینب جابر از مجریان باسابقه اهل لبنان و پخش بدون وقفه این برنامه در شبکه‌های یادشده، نشان از توجه مخاطبان دارد که از این بابت، جا دارد قدردان زحمات همکارانمان در شبکه جهانی امام رضا علیه‌السلام، باشیم.

به گفته موسوی کیا، برنامه «ایران الامام الرضا علیه‌السلام»، تا پایان دهه کرامت، هر شب از ساعت ۲۳:۳۰ به‌وقت ایران، روی آنتن این شبکه، خواهد رفت.

شایان‌ذکر است، شبکه جهانی امام رضا علیه‌السلام، بخش رسانه بین‌المللی مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی است که فعالیت‌های خود در عرصه رسانه را با تمرکز بر زبان‌های عربی، اردو و انگلیسی، در پلتفرم‌های بین‌المللی، دنبال می‌کند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها