کد خبر : ۷۰۷۱۲۸
۱۸:۲۹

۱۴۰۵/۰۲/۰۵

آزادی ۶ بانوی معسر در کرمان با مشارکت بنیاد کرامت رضوی

آزادی ۶ بانوی معسر در کرمان با مشارکت بنیاد کرامت رضوی
دبیر کانون خانواده و بانوان خدمت رضوی استان کرمان از آزادی ۶ بانوی معسر زندانی در استان کرمان همزمان با دهه کرامت خبر داد.

حلیمه زمانی، دبیر کانون خانواده و بانوان خدمت رضوی استان کرمان در گفتگو با آستان نیوز با تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و امام مهربانی‌ها اظهار داشت: با همکاری بنیاد کرامت رضوی، ۶ بانوی معسر در استان کرمان به برکت ایام دهه کرامت از زندان آزاد شده و به دیدار خانواده های خود رفتند.

وی افزود: سه نفر از این بانوان در کرمان، دو نفر در سیرجان و یک بانو در جیرفت به آغوش گرم خانواده در این ایام مبارک بازگشتند.

زمانی تصریح کرد: مبلغ ۷۹۰ میلیون تومان از سوی بنیاد کرامت رضوی برای آزادی این بانوان به ستاد دیه استان پرداخت شده است.

دبیر کانون خانواده و بانوان خدمت رضوی استان کرمان گفت: در جلسه‌ای که با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان، معاون اجتماعی و جمعی از مسئولان در ستاد دیه برگزار شد، مقدمات آزادی این بانوان که اغلب سرپرست خانوار بودند فراهم و آنان همزمان با میلاد حضرت معصومه (س) از بند زندان رهایی یافتند.

وی بیان داشت این بانوان شرایط مالی مناسبی نداشته و امیدی به آزادی خود نمی‌دیدند اما پس از شناسایی و با همکاری بنیاد کرامت رضوی و ستاد دیه استان کرمان شرایط آزادی آنان فراهم آمد.

زمانی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با استمرار چنین اقدامات خیرخواهانه‌ای، امکان آزادی دیگر زندانیان نیازمند نیز فراهم شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها