کد خبر : ۷۰۸۶۴۰
۱۸:۵۱

۱۴۰۵/۰۲/۳۰

اهدای کتاب‌های «به‌نشر» به کودکان بیمارستان اکبر مشهد با حضور عمو پورنگ

اهدای کتاب‌های «به‌نشر» به کودکان بیمارستان اکبر مشهد با حضور عمو پورنگ
داریوش فرضیایی، مجری برنامه‌های کودک که با نام «عمو پورنگ» شناخته می‌شود، با حضور در بیمارستان کودکان اکبر مشهد و اهدای کتاب‌های انتشارات «به‌نشر»، لحظاتی شاد برای کودکان بستری، رقم زد.

یه گزارش آستان‌نیوز، در این دیدار، ۱۰۰ جلد از کتاب‌های منتخب انتشارات «به‌نشر» در قالب مجموعه «کتاب‌های پروانه» با هدف ایجاد فضایی صمیمی و شاد برای کودکان بستری و تقویت روحیه به آنان اهدا شد.

از جمله کتاب‌های اهداشده در این برنامه می‌توان به «ترانه‌های کی بود کی بود»، «مجموعه نیایش‌های کودکانه»، «بزغاله‌ای به نام قند عسل»، «اردکی به نام قات قات»، «مجموعه زیرزمین بازی» و «مجموعه مامان جونی و زیارت» اشاره کرد که از آثار حوزه کودک انتشارات «به‌نشر» هستند.

اهدای کتاب‌های «به‌نشر» به کودکان بیمارستان اکبر مشهد با حضور عمو پورنگ

حضور عمو پورنگ در جمع کودکان بیمارستان با استقبال آنها همراه شد و فضایی شاد برای کودکان و خانواده‌هایشان ایجاد کرد.

بیمارستان کودکان اکبر مشهد یکی از مراکز درمانی تخصصی کودک در شرق کشور است و در کنار خدمات درمانی، در برخی اوقات با همکاری نهاد‌های فرهنگی مشهد، برنامه‌های فرهنگی و هنری نیز برای کودکان بستری در آن برگزار می‌شود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها