به گزارش آستان نیوز از مرکزی؛ مراسم غبارروبی مزار سردار شهید سرلشکر محمد پاکپور در گلزار شهدای روستای دهسد، با حضور خادمیاران رضوی و در فضایی معنوی برگزار شد. حاضران در این آیین، ضمن قرائت زیارت عاشورا، زیارت امامزمان (عج) و صلوات خاصه امام رضا (ع)، مزار شهید والامقام را گلباران کردند و بر تداوم راه شهدا در مسیر عزت و استقلال انقلاب اسلامی تأکید داشتند.
روایتی از «قرار شفاعت»
محمد بهرامی، دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان اراک، در این آیین با روایت خاطرهای از سالهای گذشته، لحظات ماندگاری را زنده کرد. او گفت: روی بلندی یک کوه، شهید پاکپور بیمقدمه از من پرسید: چه کسی زودتر شهید میشود؟ با توجه به روحیه ولایی و باور عمیق ایشان به مسیر جهاد، در پاسخ گفتم شما زودتر به شهادت خواهید رسید.
وی ادامه داد: در همان لحظه قرار گذاشتیم هر کدام زودتر به شهادت برسد، شفیع دیگری در پیشگاه الهی باشد. این عهد، امروز با عطر شهادت آن شهید والامقام، معنایی روشنتر و ماندگارتر یافته است.
تأکید بر اخلاص و ولایتمداری
دبیر کانونهای خدمت رضوی اراک با تبیین ابعاد شخصیتی سردار پاکپور خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار در طول سالهای خدمت، مسئولیتهای خطیری از جمله فرماندهی یگانهای مختلف سپاه و نهایتاً فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بر عهده داشت، اما در تمامی این مسئولیتها، اخلاص، سادهزیستی، ولایتمداری و ارتباط خالصانه با خداوند متعال را حفظ کرد.
گفتنی است؛ این مراسم معنوی در پایان با نوای زیارت خاصه و زمزمهٔ «یا رضا (ع)» و تأکید مجدد حاضران بر پاسداری از ارزشهای انقلاب اسلامی به کار خود پایان یافت.
انتهای پیام/
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز