کد خبر : ۷۰۸۸۶۹
۱۲:۱۱

۱۴۰۵/۰۳/۰۵

بهره مندی ۲ هزار دانش‌آموز آران و بیدگلی از خدمات آموزشی خادمیاران رضوی/فیلم

تجلیل از معلمان
در قالب طرح ابتکاری و جهادی «مدرسه حرم»، ۲ هزار دانش‌آموز مقاطع مختلف تحصیلی در شهرستان آران و بیدگل طی ۶۰ شب از خدمات آموزشی، رفع اشکال و مشاوره‌ای خادمیاران رضوی بهره‌مند شدند. این طرح که با مشارکت ۶۰ معلم جهادی اجرا شد، جلوه‌ای از همبستگی و مواسات علمی را در ایام «جنگ رمضان» به نمایش گذاشت.

به گزارش آستان نیوز از اصفهان؛ طرح ابتکاری «مدرسه حرم» به همت کانون تخصصی تعلیم و تربیت خدمت رضوی آران و بیدگل و با هدف حمایت تحصیلی از دانش‌آموزان در تمامی مقاطع، طی ۶۰ شب اجرا شد و مجموعاً ۲ هزار دانش‌آموز از برکات علمی آن بهره‌مند شدند.

این طرح که از ۱۵ فروردین‌ماه و هم‌زمان با ایام «جنگ رمضان» آغاز شده بود، در مرکز حسینی محله دروازه بیدگل و مجاورت میدان سردار شهید سلیمانی (محل اجتماعات شبانه حماسه خیابان) دایر گردید. در این حرکت خودجوش، ۶۰ معلم (شامل خادمیاران، یاوران رضوی و معلمان داوطلب) با لبیک به پیام رهبر معظم انقلاب مبنی بر مواسات و همدلی، به ارائه دروس تقویتی و رفع اشکال پرداختند.

طرح «مدرسه حرم» که با همکاری کانون غریب‌الغربا و هم‌افزایی اداره آموزش و پرورش شهرستان اجرا شد، خدماتی همچون کلاس‌های رفع اشکال درسی، مشاوره تحصیلی و راهنمایی انتخاب رشته را برای دانش‌آموزان از پایه اول ابتدایی تا دوازدهم فراهم کرد. این کلاس‌ها هر شب در حاشیه اجتماعات حماسی شهروندان برگزار شد و با استقبال چشمگیر والدین و دانش‌آموزان همراه بود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که به طور متوسط روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر توسط تیم‌های ۲۵ نفره از معلمان خادمیار در این فضای نورانی و معنوی آموزش دیدند. یادگیری در این فضای علمی که منور به نام حضرت عالم آل محمد (ص) بود، بازخورد فوق‌العاده مثبتی در سطح شهرستان داشته و مایه مباهات شبکه خادمیاری گردیده است.

در پایان گفتنی است؛ اجرای این طرح نشان داد که روحیه جهادی و ایثار خادمان رضوی می‌تواند در سخت‌ترین شرایط، تهدید‌ها را به فرصتی برای خدمت تبدیل کرده و مدالی از افتخار و همدلی را بر سینه ایران اسلامی نقش بزند.

تعداد بازدید : 4

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها