کد خبر : ۷۰۹۵۱۹
۱۰:۵۴

۱۴۰۵/۰۳/۱۹
معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی:

رویداد «گلبانگ حرم» رقابتی برای خلق یک اذان ماندگار در حرم مطهر رضوی است

رویداد «گلبانگ حرم» رقابتی برای خلق یک اذان ماندگار در حرم مطهر رضوی است
معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی گفت: برگزاری رویداد بین‌المللی اذان فاخر رضوی با عنوان «گلبانگ حرم» رقابتی برای خلق یک اذان ماندگار در حرم مطهر رضوی است.

به گزارش آستان‌نیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسین شریعتی نژاد در خصوص برگزاری رویداد «گلبانگ حرم» گفت: صدای اذان همواره در طول تاریخ اسلام، نوای توحید و دعوت‌کننده مؤمنان به بندگی خداوند متعال بوده است. با توجه به جایگاه والای اذان در متون دینی و سخنان اهل‌بیت (ع)، نخستین رویداد بین‌المللی «اذان فاخر رضوی» از دهه کرامت فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این رویداد تولید اذانی شاخص، فاخر و ماندگار است که به مرور زمان با فضای معنوی بارگاه منور رضوی پیوند خورده و در ذهن و خاطره زائران حضرت رضا (ع) نقش ببندد. به گونه‌ای که هرگاه زائران در هر نقطه‌ای از جهان صدای این اذان را بشنوند، خاطره حضور در صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر برای آنان تداعی شود.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی افزود: این رویداد با عنوان «گلبانگ رضوی» فرصتی برای حضور و مشارکت فعالان عرصه تلاوت قرآن کریم، نغمه‌پردازان، آهنگسازان آیینی و مؤذنان توانمند فراهم کرده است تا در شکل‌گیری اذان فاخر رضوی نقشی مؤثر ایفا کنند.

وی خاطرنشان کرد: از تمامی افرادی که از صدایی مناسب، حنجره‌ای توانمند و آشنایی با دستگاه‌های موسیقی ایرانی و عربی برخوردار هستند دعوت می‌شود، تا در این رویداد شرکت کنند و آثار خود را ارائه دهند.

شریعتی‌نژاد عنوان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا پایان تیرماه از طریق شبکه اجتماعی ایتا و در نشانی «گلبانگ رضوی» به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها