کد خبر : ۷۰۹۵۲۱
۱۴:۲۷

۱۴۰۵/۰۳/۱۸
در قالب سه‌شنبه‌های مهدوی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)

چهارمین جلسه روایت مادرانه در مزار شهید اسدی برگزار می‌شود

دانشگاه بین‌المللی امام رضا
چهارمین جلسه روایت مادرانه که با هدف ترویج فرهنگ مهدویت، تبیین سبک زندگی معنوی و گرامیداشت یاد شهدا همراه با کوهپیمایی و صرف صبحانه برگزار می‌شود، میزبان دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع)، خواهد بود.

به گزارش آستان‌نیوز، کانون مهدویت و کانون نشاط و ورزش دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه، چهارمین جلسه روایت مادرانه را هم زمان با سه‌شنبه‌های مهدوی برگزار می‌کنند.

این برنامه بر سر مزار شهید اسدی واقع در پارک خورشید برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان ضمن حضور در محفل معنوی روایت مادرانه، در برنامه کوهپیمایی نیز شرکت خواهند کرد.

حرکت به سمت مزار شهید ساعت ۷:۳۰ صبح روز سه‌شنبه ۱۹ خردادماه از درب دانشگاه انجام می‌شود و این برنامه همراه با صرف صبحانه خواهد بود.

ظرفیت حضور در این برنامه محدود اعلام شده است، جهت ثبت‌نام و شرکت در این محفل نورانی، به شناسه کاربری @mahdaviat_rzv در پیام‌رسان ایتا پیام دهید.

شایان ذکر است، سومین نشست از سلسله برنامه‌های روایت مادرانه به همت کانون مهدویت و هیئت دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با حضور دانشجویان در منزل شهید مدافع حرم حسن قاسمی دانا برگزار شد.

در این برنامه، مادر این شهید والامقام به بیان خاطرات، سبک زندگی و ویژگی‌های اخلاقی فرزند خود پرداخت و دانشجویان از نزدیک با ابعاد مختلف فرهنگ ایثار، شهادت و سیره مدافعان حرم، آشنا شدند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها