کد خبر : ۷۱۱۶۵۹
۲۱:۴۳

۱۴۰۵/۰۵/۰۵
در جریان بازدید از طرح آزمایشی پرتودهی پلاسما به بذر گندم انجام شد

بررسی ظرفیت فناوری‌های نوین برای اصلاح محصولات زراعی استراتژیک در شرکت کشاورزی رضوی

بررسی ظرفیت فناوری‌های نوین برای اصلاح محصولات زراعی استراتژیک در شرکت کشاورزی رضوی
در جریان بازدید از طرح آزمایشی پرتودهی پلاسما به بذر گندم در شرکت کشاورزی رضوی، ظرفیت‌های توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه فناوری‌های نوین کشاورزی، مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش آستان نیوز، دکتر محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در جریان بازدید از طرح آزمایشی پرتودهی پلاسما به بذور گندم در شرکت کشاورزی رضوی، ظرفیت‌های توسعه همکاری مشترک در حوزه فناوری‌های نوین کشاورزی را بررسی کردند.

این طرح آزمایشی با همکاری شرکت کشاورزی رضوی وشرکت توسعه فن آوری پلاسما، از زیرمجموعه‌های سازمان انرژی اتمی ایران، در حال اجراست و در جریان این بازدید، روند اجرای آن مورد بررسی قرار گرفت.

در این برنامه که با حضور مدیرکل حراست بنیاد رضوی، معاون استاندار و فرماندار مشهد و اعضای هیئت‌مدیره شرکت کشاورزی رضوی برگزار شد، همچنین از تصفیه‌خانه حرم مطهر رضوی در مزرعه نمونه بازدید شد.

در ادامه، در نشست مشترک مسئولان بنیاد رضوی، شرکت کشاورزی رضوی و سازمان انرژی اتمی ایران، زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک و امکان انعقاد تفاهم‌نامه در حوزه‌های مختلف مورد بررسی، قرار گرفت.

پرتودهی بذور گندم، ذرت و کلزا، کنترل آفت پسیل در باغات و اصلاح خاک و اراضی زراعی و باغی از جمله محور‌های مطرح‌شده برای توسعه همکاری‌های مشترک بود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها