کد خبر : ۷۱۲۰۹۶
۱۴:۴۰

۱۴۰۵/۰۵/۱۴
مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی خبرداد

آماده‌سازی و فضا آرایی محیطی و شهری ویژه ایام دهه پایانی ماه صفر

آماده‌سازی و فضا آرایی محیطی و شهری ویژه ایام دهه پایانی ماه صفر
مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، از آماده‌سازی و تولید طرح‌های فرهنگی هنری و فضا آرایی محیطی و شهری ویژه ایام دهه پایانی ماه صفر، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، امیر خالقی، مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، با تشریح بخشی از اقدامات انجام‌شده برای این ایام، از طراحی هویت بصری، تولید اقلام فرهنگی - هنری، فضا آرایی حرم و اکران‌های شهری، تولید محتوای رسانه‌ای و... خبر داد.

دهه پایانی صفر؛ اوج فعالیت‌های آماده‌سازی در روز‌های کم‌تردد

وی افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات، طراحی و اجرای هویت بصری متناسب با این ایام است. باتوجه‌به اینکه امسال دهه پایانی صفر با عنوان «ایران امام رضا (ع)، خون‌خواه و جان فدا» برگزار می‌شود، از هویت بصری طراحی شده استفاده شده، اما همچون سال‌های گذشته یک پوستر فاخر ویژه این ایام طراحی شده که پس از چاپ، برای مجموعه‌های مختلف آستان قدس رضوی و استان ارسال خواهد شد.

طراحی و تولید کتیبه‌های فاخر برای فضا آرایی مجموعه‌ها

خالقی ادامه داد: در کنار پوستر ویژه دهه پایانی صفر، دو مدل کتیبه فاخر نیز طراحی و آماده شده است که توزیع خواهد شد. این کتیبه‌ها با محوریت تسلیت ایام رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) تهیه شده و برای سیاه‌پوشی و فضا آرایی مجموعه‌های مختلف آستان قدس رضوی و استان در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی همچنین از آماده‌سازی کتیبه‌های ایوان‌های طلای صحن‌های حرم مطهر رضوی خبر داد و گفت: طراحی این کتیبه‌ها با محتوای مناسب انجام شده و پس از طی مراحل چاپ، برای نصب در ایام دهه پایانی صفر آماده خواهد شد.

هم‌افزایی فضا آرایی حرم و شهر مشهد با پیام‌های رضوی

وی با اشاره به برنامه‌های تبلیغات محیطی شهری تصریح کرد: طراحی اکران‌های شهری و حرم مطهر رضوی نیز انجام شده است تا فضا آرایی سطح شهر مشهد و داخل حرم با یک هویت مشترک و هماهنگ اجرا شود.

خالقی گفت: باتوجه‌به تقارن این ایام با چهلمین روز شهادت رهبر معظم انقلاب، تلاش شده است از اشعار و ابیاتی که ایشان در وصف امام رضا (ع) سروده‌اند، در طراحی‌های محیطی استفاده شود تا ضمن ترویج معارف رضوی، یاد و خاطره رهبر شهید نیز در این ایام گرامی داشته شود.

وی افزود: این طرح‌ها در قالب‌های مختلف از جمله بیلبوردها، عرشه پل‌ها، تابلو‌های شهری، تلویزیون‌های شهری و اکران‌های حرم مطهر اجرا خواهد شد.

تولید محتوای رسانه‌ای و آماده‌سازی فضا‌های میزبانی

مدیر ارتباطات و اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، همچنین با اشاره به دیگر برنامه‌های اجرایی بیان کرد: علاوه بر تولید پوستر‌ها و کتیبه‌ها، تولید تیزر‌های مختلف برای تلویزیون‌های شهری نیز در حال انجام است. همچنین طرح نقاشی دیواری ساختمان ثامن (ساختمان اداری آستان قدس رضوی) در دست اقدام است که تلاش می‌شود تا پایان ماه صفر به اتمام برسد.

خالقی، در پایان از اختصاص بخشی از فضای نمایشگاه آستان قدس رضوی برای اسکان فعالان مواکب خبر داد و گفت: حدود ۵ هزار مترمربع از فضای نمایشگاه برای اسکان مسئولان و فعالان مواکبی که در خدمت‌رسانی به زائران نقش دارند اختصاص خواهد یافت. این فضا برای اسکان نیرو‌های مرتبط با مواکب و خدمت‌رسانان پیش‌بینی شده و در ایام دهه پایانی صفر از آنان میزبانی خواهد شد.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها