کد خبر : ۷۱۳۳۲۸
۱۱:۴۷

۱۴۰۵/۰۶/۱۱

میلاد رسول مهربانی در همدان با خدمت رضوی آمیخته شد

همدان
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان گفت: هم‌زمان با هفته وحدت و فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، خادم‌یاران رضوی در شهرستان‌های استان همدان با اجرای برنامه‌های فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و حمایتی جشن میلاد را به عرصه‌ای برای خدمت و گره‌گشایی از زندگی مردم تبدیل کردند.

سید حسین خوانساری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان در گفت‌و‌گو با آستان نیوز با تشریح برنامه‌های خادم‌یاران رضوی در هفته وحدت اظهار داشت: هم‌زمان با میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، خادم‌یاران رضوی در شهرستان‌های مختلف استان با بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های تخصصی و محله‌ای، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، قرآنی، اجتماعی و حمایتی را با محوریت ترویج سیره نبوی و فرهنگ اهل‌بیت (ع) به اجرا درآوردند.

وی افزود: در شهرستان ملایر، جلسات خانگی قرآن، «چهارشنبه‌های امام رضایی»، عصر شعر «رسول مهربانی‌ها» و دورهمی کتاب با حضور نوجوانان برگزار شد و در شهرستان بهار نیز با همراهی خیران، یک دستگاه اجاق گاز به ارزش ۱۸ میلیون تومان به یک نوعروس نیازمند و یک بسته سیسمونی به ارزش هفت میلیون تومان به یک مادر باردار اهدا شد.

خوانساری تصریح کرد: در نهاوند، خدمات حمایتی خادم‌یاران در قالب تأمین سیسمونی، جهیزیه و لوازم ضروری زندگی برای خانواده‌های کم‌برخوردار دنبال و با اختصاص ۷۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان زمینه اعزام ۱۱ زائر اولی به کربلای معلی فراهم شد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان گفت: دیدار با خانواده معظم شهید بختیاری و کمک به تأمین کتاب برای یک دانش‌آموز نیازمند نیز از دیگر اقدامات خادم‌یاران رضوی در نهاوند بود.

وی با اشاره به برنامه‌های شهرستان همدان در این ایام بیان داشت: ۱۰ برنامه فرهنگی، معنوی، اجتماعی و اشتغال‌محور در این شهرستان برگزار شد که استقرار میز‌های خدمت کارآفرینی و اشتغال رضوی، جشن‌های میلاد، برنامه‌های قرآنی و ادعیه، عصر شعر نبوی و ویژه‌برنامه «حماسه مبعوث شدگان» از جمله آنها به شمار می‌رود.

خوانساری ادامه داد: در ویژه‌برنامه «حماسه مبعوث شدگان» از پنج میان‌دار اجتماعات مردمی و ۶۳ نفر از خادمان موکب «امام شهید خامنه‌ای» که طی ۱۸۰ روز گذشته به مردم خدمت‌رسانی کرده بودند، تجلیل به عمل آمد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان در ادامه به فعالیت‌های خادم‌یاران رضوی در اسدآباد اشاره و اعلام کرد: با مشارکت خیران بخشی از جهیزیه یک نوعروس نیازمند به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال تأمین و اهدا شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هفته وحدت فرصتی ارزشمند برای تبیین سیره پیامبر اکرم (ص)، انس با قرآن و تقویت همدلی و مواسات اجتماعی است و خادم‌یاران رضوی تلاش می‌کنند محبت به اهل‌بیت (ع) را از عرصه باور به میدان خدمت و گره‌گشایی از مشکلات مردم پیوند بزنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها