کد خبر : ۷۱۴۴۴۱
۱۴:۱۲

۱۴۰۵/۰۷/۱۱

طرح «من قرآن را دوست دارم» آموزش مجازی قرآن را به فارسی و عربی ارائه می‌کند

طرح «من قرآن را دوست دارم» آموزش مجازی قرآن را به فارسی و عربی ارائه می‌کند
طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، با برگزاری دوره‌های مجازی به دو زبان فارسی و عربی و پیش‌بینی خدمات آموزشی و حمایتی، امکان بهره‌مندی مخاطبان از آموزش‌های قرآنی را در نقاط مختلف، فراهم کرده است.

به گزارش آستان‌نیوز، دوره‌های آموزشی طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» به‌صورت مجازی برگزار می‌شود و مخاطبان می‌توانند با حداقل امکانات و بدون محدودیت جغرافیایی در این آموزش‌ها، شرکت کنند.

استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی سروش‌پلاس و بله نیز از جمله ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده برای تسهیل دسترسی مخاطبان و استمرار فرایند آموزش در این طرح است.

آموزش به دو زبان فارسی و عربی

محتوای آموزشی طرح «من قرآن را دوست دارم» به دو زبان فارسی و عربی ارائه می‌شود؛ ظرفیتی که امکان استفاده طیف گسترده‌تری از مخاطبان داخل و خارج از کشور از آموزش‌های این طرح را فراهم می‌کند.

دبیرخانه طرح نیز در طول دوره، پاسخ‌گویی به پرسش‌های قرآن‌آموزان و اساتید، ارائه راهنمایی‌های لازم و پشتیبانی آموزشی آنان را برعهده دارد.

امکان دریافت گواهینامه از طریق آزمون مستقل

یکی دیگر از امکانات پیش‌بینی‌شده در این طرح، برگزاری آزمون آنلاین مستقل برای متقاضیان دریافت گواهینامه قرآنی است. بر این اساس، افرادی که صرفاً متقاضی دریافت گواهینامه هستند، می‌توانند بدون گذراندن کامل دوره‌های آموزشی در آزمون شرکت کنند و در صورت قبولی، گواهینامه مربوط را دریافت کنند.

طرح معرف برای گسترش مشارکت مخاطبان

در قالب «طرح معرف» نیز قرآن‌آموزان و مربیان امکان معرفی طرح به دیگران را دارند. بر اساس سازوکار اعلام‌شده، ثبت‌نام‌کنندگان جدیدی که از این مسیر وارد طرح شوند از ۱۰ درصد تخفیف برخوردار می‌شوند و برای معرفی‌کنندگان نیز مزایایی در نظر گرفته شده است.

گفتنی است، طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» از برنامه‌های مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی در حوزه آموزش قرآن است که با بهره‌گیری از بستر‌های مجازی، خدمات آموزشی و پشتیبانی خود را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

 

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها