کد خبر : ۷۱۴۴۷۸
۰۸:۵۰

۱۴۰۵/۰۷/۱۲

تشرف رئیس بنیاد ملی نخبگان به حرم مطهر رضوی

تشرف رئیس بنیاد ملی نخبگان به حرم مطهر رضوی
رئیس بنیاد ملی نخبگان و رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، همراه با جمعی از نخبگان، به حرم مطهر رضوی مشرف شدند و مزار رهبر شهید را نیز زیارت کردند.

به گزارش آستان‌نیوز، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان و اصغر نورالله‌زاده، رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، همراه با جمعی از نخبگان، عصر ۱۰ مهرماه، در حرم مطهر رضوی، حضور یافتند.

حسین افشین پس از آن با حضور در دارالذکر و زیارت مزار رهبر شهید، با اشاره به برگزاری برنامه روز ملی نخبگان در سال‌های گذشته به خبرنگار ما گفت: هر سال در روز ملی نخبگان، جمعی از مسئولان بنیاد ملی نخبگان به همراه تعداد قابل توجهی از نخبگان کشور در محضر رهبر انقلاب حضور پیدا می‌کردند و با ایشان، تجدید بیعت می‌کردند. امسال با توجه به شهادت رهبر شهید انقلاب، تصمیم گرفتیم این برنامه را در مشهد مقدس و در جوار مزار ایشان برگزار کنیم تا جامعه نخبگانی کشور با حضور در این مکان، با آرمان‌های رهبر شهید، تجدید میثاق کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور افزود: در این برنامه، معاونان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، رؤسای استانی بنیاد ملی نخبگان و جمعی از نخبگان کشور، حضور دارند.

افشین، با اشاره به توجه ویژه رهبر شهید انقلاب به جامعه نخبگانی کشور گفت: ایشان همواره از نخبگان حمایت می‌کردند و در مقاطع مختلف، افزون بر روز نخبگان، جلسات متعددی با مجموعه‌های نخبگانی در سطوح مختلف، برگزار می‌کردند.

وی، حضور جمعی از نخبگان در مزار رهبر شهید را «بیعتی جدید میان نخبگان کشور» دانست و افزود: جامعه نخبگانی کشور در صحنه و پای کار کشور و اصول نظام است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، تصریح کرد: نخبگان مسیر پیشرفت کشور را با قدرت و استقامت ادامه می‌دهند؛ مسیری که به اقتدار کشور منجر شده است و آنان در کنار ملت ایران برای ادامه آن، تلاش خواهند کرد.

افشین در پایان، ابراز امیدواری کرد: همان‌گونه که رهبر شهید پیش‌بینی کرده بودند، در آینده شاهد قرار گرفتن کشور در قله‌های پیشرفت و فناوری باشیم.

تأکیدات رهبر شهید انقلاب بر توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان

در ادامه، اصغر نورالله‌زاده با اشاره به تأکیدات رهبر شهید انقلاب بر توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و افزایش سهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور گفت: یکی از اهداف مطرح‌شده در سیاست‌گذاری‌ها، افزایش سهم شرکت‌های دانش‌بنیان از تولید ناخالص داخلی به هفت درصد است.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، افزود: امروز صبح نیز یکی از نخستین شرکت‌هایی را که در سال‌های گذشته در منطقه مشهد در حوزه الکترونیک سرمایه‌گذاری شده بود، افتتاح کردیم؛ شرکتی بزرگ در حوزه الکترونیک که می‌تواند در کاهش وابستگی کشور به فناوری‌های پیشرفته این حوزه، نقش داشته باشد.

نورالله‌زاده با تأکید بر تداوم حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: ما همچنان پای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم و تلاش می‌کنیم اهدافی را که رهبر شهید برای این حوزه ترسیم کرده بودند، با حمایت جدی‌تر، دنبال کنیم.

وی، ادامه داد: در شرایط کنونی، بومی‌سازی فناوری‌های پیشرفته اهمیت زیادی دارد و ما برای تحقق این هدف، پای کار کشور هستیم و تلاش می‌کنیم این اتفاق رقم بخورد.

 

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها