کد خبر : ۷۱۵۳۷۶
۱۴:۰۷

۱۴۰۵/۰۸/۰۵
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی خبر داد

اختصاص ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اقدامات حمایتی آستان قدس رضوی در لامرد

اختصاص ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اقدامات حمایتی آستان قدس رضوی در لامرد
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی، از اختصاص اعتبار ۷۰۰ میلیاردریالی با دستور تولیت آستان قدس رضوی در راستای حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده از حملات ددمنشانه دشمن آمریکایی صهیونی به شهرستان لامرد، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، محمدحسین استادآقا، مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی امروز سه شنبه ۵ آبان در ویژه‌برنامه زیارت جمعی خانواده‌های معظم شهدای شهرستان لامرد استان فارس در حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: در راستای اجرای امریه تولیت آستان قدس رضوی، برنامه‌های هشت‌گانه حمایتی در شهرستان لامرد با تمرکز بر نیاز‌های مبرم مردم این منطقه آغاز شده است که این اقدامات با تخصیص اعتبار ۷۰۰ میلیاردریالی، صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به این میزبانی، افزود: در حال حاضر ۳۲۰ نفر از خانواده‌های شهدا، مجروحین و جانبازان شهرستان لامرد که در حملات تروریست‌های آمریکایی آسیب‌دیده‌اند، در مشهد مقدس حضور دارند و به مدت سه روز آستان قدس رضوی میزبان آنهاست. تمامی مراحل این برنامه، از بدو حرکت تا بازگشت، تحت نظارت و برنامه‌ریزی دقیق بنیاد کرامت رضوی، انجام می‌شود.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی در ادامه به جزئیات اقدامات حمایتی آستان قدس رضوی در شهرستان لامرد اشاره کرد و گفت: این اقدامات شامل توزیع بسته‌های معیشتی، کمک به هزینه‌های درمان مجروحین و برگزاری اردو‌های جهادی سلامت است.

استاد آقا، خاطرنشان کرد: در بخش زیرساختی نیز، تلاش خواهیم کرد تا مدرسه‌ای که در این حملات آسیب‌دیده ترمیم و اقلام موردنیاز خانه‌هایی که به طور کامل تخریب شده‌اند، تأمین شود.

شایان ذکر است، کاروان ۳۲۰ نفره خانواده‌های شهدا، مجروحان و آسیب دیدگان حادثه لامرد، به دستور تولیت آستان قدس رضوی به مدت چهار روز مهمان مشهد مقدس هستند و طی این مدت ضمن تشرف به حرم مطهر رضوی و بهره‌مندی از خدمات اسکان، تغذیه و زیارت، برنامه‌های فرهنگی و تفریحی مختلفی را تجربه کرده و در پایان سفر با دریافت متبرکات رضوی بدرقه خواهند شد. این کاروان، دوشنبه ۴ آبان وارد مشهد شده است.

 

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها