کد خبر : ۳۴۸۲۷۷
۰۰:۱۸

۱۴۰۲/۰۸/۱۲
مدیر کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان‌ غربی:

خادمیاران در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرینی می‌کنند

خادمیاران در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرینی می‌کنند
مدیر کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان‌ غربی گفت: خادمیاران آستان قدس در هر عرصه‌ای که نیاز باشد، حضور می‌یابند و نقش‌آفرینی می‌کنند.

به گزارش آستان نیوز از آذربایجان غربی حجت‌الاسلام اکبر نوروزنژاد امروز در همایش خادمیاران رضوی جنوب استان در میاندوآب، در سخنانی با اشاره به جایگاه خادم‌الرضا(ع)، اظهار کرد: خادمان اهل‌ بیت(ع)، از جایگاه برخوردار هستند و باید قدر آن را بدانند.

مدیر دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان‌غربی با تأکید بر اینکه ولایت‌مداری و تبعیت از ولایت وظیفه همه ما است، افزود: باید حسین و یزید زمان خود را شناخت و از اماممان خود در تمام ابعاد تبعیت کرد.

وی با اشاره به اینکه امروز جنگی که در سرزمین‌های اشغالی شروع شده؛ تنها جنگ غزه و رژیم صهیونیستی نیست، گفت: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب در بیانات خویش تبیین کردند، این جنگ، جنگ حق و باطل است.

نوروزنژاد در ادامه با بیان اینکه ما در کانون‌های رضوی وظیفه داریم تا دل‌ها را رضایی کنیم، تصریح کرد: هر کجا احساس کنیم که دل‌ها قرار است به امام رضا(ع) نزدیک شود، حاضر می‌شویم.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان‌ غربی افزود: کانون خدمت رضوی؛ نهادهای حمایتی اعم از کمیته امداد و بهزیستی نیست، اما از کارهای خدمات اجتماعی مانند تهیه جهیزیه، بسته معیشتی، راه‌اندازی کانون‌های سلامت و غیره نیز دریغ نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه خادمیاران آستان قدس رضوی در هر عرصه‌ای که نیاز باشد، حضور می‌یابند و نقش‌آفرینی می‌کنند، اظهار کرد: در جنگ اقتصادی، در جنگ فرهنگی، در عرصه سلامت و هر کجا که لازم باشد خادمیاران می‌توانند نقش‌آفرینی کنند.

نوروزنژاد با تأکید بر اینکه نباید سنگرها را خالی کرد، گفت: مردم را باید با اهل‌بیت(ع) انس دهد و دل‌ها را به اولیای الهی وصل کرد که این کشتی نجات است.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان‌ غربی در ادامه با اشاره به اینکه خادمیاران رضوی، جزء بابصیرت‌ترین مردم هستند، تصریح کرد: خادمیاران آستان قدس رضوی، از نخستین گروه‌هایی بودند که برای حضور در غزه و کمک‌رسانی به مردم اعلام آمادگی کردند.

وی هم‌چنین با تقدیر از تلاش‌های خادمیاران آستان قدس رضوی در ایام اربعین و برپایی موکب‌ها، اظهار کرد: خادمیاران رضوی در ایام اربعین حسینی در برپایی موکب‌ها و پذیرایی از خادمان سنگ تمام گذاشتند و ما قدردان زحمات همه دست‌اندرکاران برپایی موکب هستیم.

نوروزنژاد بر لزوم تقویت شبکه خادمیاری و نقش‌آفرینی در صحنه‌های مختلف تأکید کرد.

همچنین محمد محمودی دبیر کانون‌های خدمت‌ رضوی شهرستان میاندوآب در این مراسم گزارشی از فعالیت کانون‌های خادمیاری این شهرستان در طول سال و به‌ویژه ایام اربعین به حاضران ارائه کرد.

همایش خادمیاران رضوی میاندوآب، چهاربرج، باروق، نقده، شاهین‌دژ و تکاب در سالن آمفی‌تئاتر شهید سلیمانی فرمانداری میاندوآب برگزار شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه جامع آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه باقرالعلوم (ع) و مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع) دوازدهمین دوره ماجراجویی علمی – معنوی «بی‌نهایت» در مشهد کلید خورد انجمن ادبی رضوی؛ پناهگاهی پایدار برای شاعران آیینی در حرم رضوی اقامه نماز طلب باران در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی آغاز پذیرش مشمولان خدمت وظیفه در قالب طرح امریه آستان قدس رضوی عبور از هوش مصنوعی کلاسیک و حرکت به سمت مدل‌های کوانتومی، لازمه آینده علم‌وفناوری است «غول خمره» احیای اسطوره‌های ایرانی برای نسل امروز است کتابخانه، بازوان علمی در مسیر دانش و پژوهش دعوت امام رضا (ع) را با تمام وجود حس کردم کتاب تخصصی «بازاریابی شبکه‌ای در فقه و حقوق» منتشر شد اجرای چهارمین رویداد فرهنگی کتاب‌محور طرح «آفتاب مهربانی» توسط کتابخانه رضوی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) میزبان پیکر مطهر شهید گمنام همکاری با دانشگاه الکرخ عراق در حوزه‌های علمی و فرهنگی گسترش می‌یابد کتاب، ارزشمندترین ثروت بشری است برگزاری نشست مشترک دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی روخوانی قرآن کریم به روش قصه و بازی در دانشگاه امام رضا (ع) افتتاح پروژه‌های زیرساختی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) باهدف نوسازی تأسیسات و ارتقای ایمنی انرژی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها