در اجلاس سراسری پیشتازان کیفیت و نوآوری با رویکرد مشتریمداری برگزار شد، شرکت دانشبنیان آرد قدس رضوی به عنوان فعال عرصه اقتصاد در زمینه کیفیت موفق به دریافت تندیس زرین این اجلاس شد.
کسب تندیس زرین پیشتازان کیفیت و نوآوری توسط شرکت دانشبنیان آرد قدس رضوی
مهندس محمدرضا رجبی مقدم در گفتوگو با آستان نیوز اظهار کرد: مطابق ماده ۲۰ سیاستهای اقتصاد مقاومتی که بر فرهنگ جهادی تاکید دارد، شرکت دانشبنیان آرد قدس رضوی امسال در راستای تعالی سازمانی اقداماتی همچون توسعه و نهادینهسازی نظام مدیریت کیفیت جامع، توسعه فرهنگ مشتریمداری، اشاعه فرهنگ خرید کالای ایرانی و دارای نشان استاندارد و... را در دستور کار قرار داد.
او ادامه داد: خلاقیت و نوآوری در تولید محصولات، ارائه خدمات در راستای تأمین نیاز و انتظارات مشتریان و نیز کسب رضایتمندی آنها، پارامترهای دیگری به شمار میرود که در انتخاب شرکتهای برتر مورد بررسی قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان آرد قدس رضوی افزود: علاوهبراین، اقداماتی همچون تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، افزایش بهرهوری، کارآفرینی، سرمایهگذاری و اشتغال مولد در این مجموعه باعث شده تا آرد قدس رضوی بتواند تندیس زرین پیشتازان کیفیت و نوآوری را دریافت کند.
او درباره مهمترین برنامههای این شرکت در حوزه کیفیت و نوآوری خاطرنشان کرد: آموزش و ارائه راهکارهای نوین در خصوص مدیریت کیفیت، رقابتپذیری و افزایش بهرهوری در مجموعه، از جمله برنامههایی است که در این حوزه دنبال میشود.
رجبی مقدم ادامه داد: ترویج فرهنگ خودارزیابی در شرکت دانشبنیان آرد قدس رضوی و شناخت بیش از پیش نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود، بخشی دیگر از برنامههای در دستور کار است.
او افزود: در محیط اقتصادی و رقابتی امروزی، سازمانها به منظور حفظ بقای خود به اهمیت نیاز مشتریان پی بردهاند، چراکه کیفیت فراگیر محصول، زمینهساز جلب رضایت مشتریان و عامل پایه در حصول رضایت سایرذینفعان برای رقابت پذیری و دستیابی به موفقیت پایدار است. از همین رو علاوهبر تجهیز خود به سازوکارهای رقابتپذیری در حال و آینده، باید اصول نوین مدیریت و قواعد حضور در بازارهای جهانی را هم بیاموزیم و اجرا کنیم.
گفتنی است، آرد قدس رضوی یکی از شرکتهای زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی است که در سال ۱۳۷۴ در فاصله شش کیلومتری آرامگاه فردوسی احداث شد. در همان سال تولید کارخانه با ظرفیت سالانه ۳۰ هزار تن آرد آغاز شد و با توجه به بروزرسانی ماشینآلات و بهرهبرداری از خط دوم آسیاب در سال ۱۳۹۵، ظرفیت تولید آرد در این کارخانه روزانه به ۲۳۰ تن افزایش یافت. از جمله تولیدات شرکت دانشبنیان آرد قدس رضوی نیز میتوان به انواع پودر کیک نیمه آماده در هشت طعم، آرد بستهبندی، پودر خمیر پیتزا، پودر دونات نیمه آماده، پودر نان نیمه آماده و پودر تگرال وانیلی و شکلاتی اشاره کرد.