آخرین اخبار
کد خبر : ۳۶۷۲۳۳
۱۲:۵۲

۱۴۰۴/۰۲/۰۹

شتاب توسعه در صنایع غذایی رضوی با ورود فناوری‌های نو

در سال ۱۴۰۴ که از سوی رهبر معظم انقلاب به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، شرکت صنایع غذایی رضوی با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای گسترده، گام‌های مؤثری در مسیر افزایش ظرفیت تولید، تنوع محصولات و بهره‌مندی از فناوری‌های نوین، برداشته است.

به گزارش  آستان نیوز، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اعلام این خبر، گفت: در سال گذشته، خطوط تولید شرکت با تجهیز به فناوری‌های نو، وارد فاز تازه‌ای از تولید هدفمند و پاسخ‌گو به نیاز بازار شد. راه‌اندازی خط تولید کیک روغنی بدون کاغذ که ظرفیت اسمی شرکت را به ۲۵۰۰ تن در سال افزایش می‌دهد، تنها بخشی از این تحولات است.
مجتبی هادیان، اظهار کرد: با ورود این خط نوین، امکان تولید انواع کیک با وزن، شکل و تزیینات متنوع فراهم شده که گامی مهم در مسیر تنوع‌بخشی به سبد محصولات شرکت به شمار می‌رود.
وی، افزود: همچنین در حوزه تولیدات اسفنجی و محصولات با ماندگاری بالا مانند ویفر و بیسکویت، طراحی و عرضه محصولات جدید در دستور کار، قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، از تمرکز این مجموعه بر تولید اقلام سلامت‌محور خبر داد و خاطرنشان کرد: باتوجه‌به استقبال بازار از نان‌های بدون گلوتن، در سال جاری برنامه‌ریزی جامعی برای تولید بیسکویت و کیک‌های بدون گلوتن نیز، در حال اجراست.
 

هدف‌گذاری برای توسعه بازارهای بین‌المللی
وی توسعه صادرات را از دیگر اولویت‌های شرکت صنایع غذایی رضوی دانست و گفت: در این راستا افزایش ظرفیت خطوط گلوگاهی و بازطراحی فرایند فروش صادراتی، باهدف افزایش سهم رضوی در بازارهای بین‌المللی، دنبال می‌شود.
هادیان، ادامه داد: محصولات شرکت صنایع غذایی رضوی در حال حاضر به هفت‌کشور از جمله عراق، افغانستان، پاکستان و... صادر می‌شود که هدف‌گذاری شده است بازارهای جدیدی را در سایر کشورهای منطقه، ایجاد کنیم.
وی، تصریح کرد: ما در مسیر حرکت به‌سوی بهره‌وری پایدار، استفاده از فناوری را مکمل سرمایه انسانی می‌دانیم. 
هدف ما توسعه‌ای همه‌جانبه با مشارکت مردم، افزایش اشتغال، و تقویت نقش صنایع رضوی در زنجیره تأمین صنعت غذای کشور، است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
سی‌ونهمین نشست روابط عمومی‌های آستان قدس رضوی به میزبانی تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی برگزار شد شکرگزاری و توبه از مهمترین عوامل افزایش نعمت‌های الهی  حمایت معنوی برند «عطر و سوغات رضوی» از دومین آیین اعطای نشان شهید کاوه تبیین نسبت فضل بن شاذان با قیاس در دو مکتب قم و بغداد حمایت آستان قدس رضوی از ۲۸ جلسه قرآن سراسر کشور گام بلند بنیاد کرامت رضوی و خیرین سلامت کشور در حمایت از بیماران صعب العلاج راه پیروزی بر دشمن، ایمان استوار و مقاومت است  برپایی کارگاه تخصصی امر به معروف و نهی از منکر ویژه خادمین میقات‌الرضا(ع) برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیر آستان حضرت حسین بن موسی ااکاظم(ع) با مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی پذیرش شروط سه‌گانه ایران از سوی آمریکا نشان داد هدف اصلی، مذاکره نبود برپایی نمایشگاه "مقیاس تندرستی" در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) جشنواره نان کرمان میزبان محصولات سلامت‌محور صنایع غذایی رضوی بازدید مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی از غرفه شرکت آرد قدس رضوی  همایش «خدمتی به وسعت قرآن» در استان البرز برگزار  شد پیوند دانشگاه و وزارت دادگستری در حل مسائل حقوقی استان‌ها دبیرستان آیت‌الله طالقانی طبس میزبان کاروان «سفیران نور»  بازدید دانش‌آموزان دبیرستان سید جمال‌الدین اسدآبادی از موزه زیارتگاه شهید مدرس آغاز سلسله نشست‌های «نردبان رُشد» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) اعطای حکم سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)  محاسبه نفس، راهی به سوی سعادت دنیوی و اخروی است حضور جمعی از جانبازان اصفهان در زیارتگاه شهید آیت‌الله مدرس(ره)
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها