در سال ۱۴۰۴ که از سوی رهبر معظم انقلاب بهعنوان سال «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده، شرکت صنایع غذایی رضوی با اجرای برنامههای توسعهای گسترده، گامهای مؤثری در مسیر افزایش ظرفیت تولید، تنوع محصولات و بهرهمندی از فناوریهای نوین، برداشته است.
شتاب توسعه در صنایع غذایی رضوی با ورود فناوریهای نو
به گزارش آستان نیوز، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اعلام این خبر، گفت: در سال گذشته، خطوط تولید شرکت با تجهیز به فناوریهای نو، وارد فاز تازهای از تولید هدفمند و پاسخگو به نیاز بازار شد. راهاندازی خط تولید کیک روغنی بدون کاغذ که ظرفیت اسمی شرکت را به ۲۵۰۰ تن در سال افزایش میدهد، تنها بخشی از این تحولات است.
مجتبی هادیان، اظهار کرد: با ورود این خط نوین، امکان تولید انواع کیک با وزن، شکل و تزیینات متنوع فراهم شده که گامی مهم در مسیر تنوعبخشی به سبد محصولات شرکت به شمار میرود.
وی، افزود: همچنین در حوزه تولیدات اسفنجی و محصولات با ماندگاری بالا مانند ویفر و بیسکویت، طراحی و عرضه محصولات جدید در دستور کار، قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، از تمرکز این مجموعه بر تولید اقلام سلامتمحور خبر داد و خاطرنشان کرد: باتوجهبه استقبال بازار از نانهای بدون گلوتن، در سال جاری برنامهریزی جامعی برای تولید بیسکویت و کیکهای بدون گلوتن نیز، در حال اجراست.
هدفگذاری برای توسعه بازارهای بینالمللی
وی توسعه صادرات را از دیگر اولویتهای شرکت صنایع غذایی رضوی دانست و گفت: در این راستا افزایش ظرفیت خطوط گلوگاهی و بازطراحی فرایند فروش صادراتی، باهدف افزایش سهم رضوی در بازارهای بینالمللی، دنبال میشود.
هادیان، ادامه داد: محصولات شرکت صنایع غذایی رضوی در حال حاضر به هفتکشور از جمله عراق، افغانستان، پاکستان و... صادر میشود که هدفگذاری شده است بازارهای جدیدی را در سایر کشورهای منطقه، ایجاد کنیم.
وی، تصریح کرد: ما در مسیر حرکت بهسوی بهرهوری پایدار، استفاده از فناوری را مکمل سرمایه انسانی میدانیم.
هدف ما توسعهای همهجانبه با مشارکت مردم، افزایش اشتغال، و تقویت نقش صنایع رضوی در زنجیره تأمین صنعت غذای کشور، است.
تولیت آستان قدس رضوی
