تلویزیون اینترنتی آستان نیوز
مبحث ابتدایی کتاب برگرفته از مقالهای با نام مطوّل است که به بخشی از جوانب تروریسم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و نیروهای حکومتی به سرپرستی بریتانیا در فلسطین تا سال ۱۹۴۸ و تاسیس رژیم آپارتاید اسرائیل اشاره کرده است.
همچنین در کتاب «تروریستهای یهودی» علاوه بر ذکر گزارش هایی از اقدامات تروریستی اشغالگران پیش از تاسیس رژیم غاصب اسرائیل، برای یادآوری اقدامات و عملیات گروههای تروریستی صهیونیست در فلسطین، تصاویر وقایع، افراد و اماکن، مستند سازی و در پایان کتاب ضمیمه شده است.
نکته مهم و قابل اهمیت این نوشتار آن است که بازگردان فارسی این کتاب در بحبوحه عملیات طوفان الاقصی و جنایات بیسابقه تروریستهای صهیونیست علیه مردم غزه توسط سیدرضا قزوینی غرابی انجام شده است.
«تروریستهای یهودی» به همت انتشارات بهنشر در ۷۲ صفحه، قطع وزیری، شمارگان هزار نسخه منتشر شده و با قیمت ۶۵ هزار تومان در فروشگاه کتاب انتشارات بهنشر در مشهد و سراسر کشور و هم چنین سایت اینترنتی behnashr.com در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز