کد خبر : ۳۶۸۸۶۸
۰۳:۱۲

۱۴۰۴/۰۲/۳۱

ارائه ۳۰۰ خدمت درمانی رایگان خادم‌یاران در استان مرکزی

دبیر کانون‌های سلامت خدمت رضوی مرکزی گفت: خادم‌یاران رضوی باهدف ترویج فرهنگ رضوی و ارتقای سلامت عمومی، بیش از ۳۰۰ خدمت پزشکی و درمانی رایگان به اهالی روستاها و بیماران بیمارستان‌های استان مرکزی ارائه کردند.

سعید محمد دوست دبیر کانون‌های سلامت خدمت رضوی مرکزی در گفتگو با آستان نیوز اظهار داشت: با برگزاری اردوهای سلامت و تجلیل از کادر درمان، خادم‌یاران رضوی جلوه‌ای از خدمت را در نقاط مختلف استان مرکزی به نمایش گذاشتند.

وی افزود: خادم‌یاران و یاوران رضوی با اجرای برنامه‌های متنوع در راستای ترویج فرهنگ اهل‌بیت (ع) و خدمت‌رسانی به مردم فعالیت‌های چشمگیری در حوزه سلامت داشته‌اند.

محمد دوست تصریح کرد: خادم‌یاران رضوی در بیمارستان تأمین اجتماعی شازند با حضور در بلوک زایمان از رئیس بخش، پرستاران و کارکنان آن با اهدای بسته‌های تبرکی «تحفه امام رضایی» در راستای قدردانی از زحمات کادر درمان و ترویج فرهنگ رضوی تجلیل کردند.

دبیر کانون‌های سلامت خدمت رضوی مرکزی گفت: در اردوی جهادی سلامت «نذر شفا» در روستای حاجی‌آباد قره‌کهریز شازند نیز به ۱۳۸ نفر خدمات پزشکی ارائه شد که شامل دندان‌پزشکی برای ۱۰ کودک و ویزیت تخصصی توسط پزشکان عمومی، زنان، داخلی و اطفال بوده و خدمات دندان‌پزشکی نیز به مدت سه روز در روستا ادامه داشت.

وی افزود: گروه جهادی چشم‌پزشکی خادم‌یاران رضوی در روستای روشت از توابع شهر هندودر با برپایی اردوی سلامت به ۱۳۰ نفر از اهالی روستاهای ارکلو و ورشت خدمات ویزیت رایگان ارائه کرد و در این طرح ۳۰ نفر عینک دریافت کرده که سه مورد آن به‌صورت رایگان به افراد نیازمند اهدا شد.

محمددوست گفت: در اراک، خادم‌یاران کانون رضوی با حضور در پایگاه اورژانس جیریا و اورژانس هوایی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان این مراکز تقدیر کردند که این اقدام با همکاری کانون مسجد رسول‌الله انجام گرفت.

دبیر کانون‌های سلامت خدمت رضوی مرکزی بیان داشت: خادم‌یاران رضوی دلیجان با همکاری جمعی از پزشکان و سازمان هلال‌احمر، اردوی جهادی سلامت را در روستای سینقان برگزار کردند که طی آن حدود ۵۰ نفر از اهالی روستا از خدمات رایگان سلامت بهره‌مند شدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خادم‌یاران و یاوران کانون سلامت رضوی ساوه با حضور در بیمارستان ۱۷ شهریور از ۱۰ نفر از کادر درمان با اهدای هدایای تبرکی تقدیر کردند و همچنین با پیگیری خادم‌یاران رضوی درمانگاه کوثر به مناسبت دهه کرامت خدمات ویزیت نیم‌بها به بیماران ارائه کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد  تحول در الگوهای فرهنگی؛ مهم‌ترین رکن کنشگری اجتماعی دانشگاه‌های مأموریت‌ گرا پیگیری جدی مسائل کنسولی و افزایش سقف جذب دانشجویان خارجی  تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) همایش «رشد پس از سانحه» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود دیدار مشترک گروه‌های اقتصاد مؤسسه امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم اسلامی رضوی صحن عتیق؛ نماد پیوند تاریخ و فرهنگ در مشهد شاعر عشایر 72 ساله خراسان جنوبی، آثارش را به کتابخانه رضوی اهدا کرد دیدار مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس با فرمانده هنگ مرزی و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخس تقدیر مدیران صنایع غذایی رضوی و دامپروری و لبنی رضوی از یگان حفاظت آستان قدس آشنایی بانوان کاشمری با شیوه‌های عملی و کاربردی اجرای امر به معروف و نهی از منکر با دعای امام رضا (ع) قوت قلب گرفتیم و مدال جهانی را کسب کردیم حضور در حرم مطهر امام رضا (ع)، برای ما قوت قلب و انگیزه‌ای مضاعف است نشست تخصصی «جهان داستان، جهان اغراق» با حضور داوود امیریان برگزار می‌شود نشست تخصصی «عصر طنز» با حضور دکتر اسماعیل امینی در مشهد برگزار می‌شود رنگ و بوی روستا و عشایر در نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک نشست تخصصی «ابعاد پنهان افول آمریکا؛ جایگاه زن میان انسانیت و شی‌انگاری» برگزار می‌شود حضور پرسنل فرماندهی انتظامی طبس در دبستان شکوفه‌های رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها