کد خبر : ۳۶۹۴۶۳
۱۶:۴۰

۱۴۰۴/۰۳/۱۵

کتاب «زود برگرد» در اراک رونمایی شد

آیین باشکوه رونمایی از کتاب «زود برگرد»، روایت زندگی و شهادت سردار سعید مجیدی، مدافع حرم در کانون بسیج جوانان اراک برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از مرکزی؛ این مراسم با مشارکت کانون‌های خدمت رضوی ایثار و شهادت و کتاب و کتاب‌خوانی و با حضور خادم‌یاران رضوی، خانواده معظم شهید و جمعی از مسئولان و مردم به صحنه‌ای از ارادت و گرامیداشت فرهنگ ایثار تبدیل شد.

کتاب «زود برگرد»، روایتی تأثیرگذار از زندگی، عشق و ارادت سردار مجیدی به اهل‌بیت (ع) در مسیر دفاع از حریم آل الله است که به قلم همسر این شهید والامقام نگاشته شد. 
 
همچنین اجرای گروه سرود نونهالان بسیجی و بیان خاطرات تکان‌دهنده توسط خانواده شهید، فضای مراسم را عاطفی و حماسی کرد. 
 
جمع‌آوری زندگی‌نامه شهید و مستندات جهت چاپ کتاب و تدوین روایتگری از شهید توسط همسر وی و پذیرایی و مشارکت مالی در اجرای تخفیف ویژه جهت اهدا کتاب به حضار به مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال توسط کانون تخصصی خدمت رضوی ایثار و شهادت انجام و هزینه چاپ کتاب نیز توسط سعید جلالی مسئول کانون خدمت رضوی کتاب و کتاب‌خوانی تأمین شده است. 

در این آیین نادر قلی ابراهیمی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، رضا ربیعی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی و غلامرضا کریمی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس حضور داشتند و مراسم با قرائت همگانی صلوات خاصه حضرت رضا (ع) آغاز و حال‌وهوای معنوی ویژه‌ای به خود گرفت. 

در ادامه رضا ربیعی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تسلیت ایام ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، بر ضرورت خلق آثار فرهنگی ماندگار تأکید کرد و اظهار داشت: زندگی‌نامه شهدا چراغ راه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و باید با جدیت بیشتری به تولید چنین آثاری بپردازیم. 

وی افزود: شهدا با ایثار و ازخودگذشتگی، الگویی بی‌بدیل برای نسل امروز هستند و انتشار آثاری مانند این کتاب نه‌تنها یاد و خاطره شهدا را زنده نگه می‌دارد، بلکه به جوانان کمک می‌کند تا با سبک زندگی و ارزش‌های والای شهدا آشنا شوند و از آن‌ها در مسیر زندگی خود الهام بگیرند. 

گفتنی است؛ حضور پرشور بیش از ۱۵۰ خادم‌یار رضوی در این مراسم نیز جلوه‌ای از ارادت به مقام شامخ این شهید مدافع حرم بود. 
 

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد  تحول در الگوهای فرهنگی؛ مهم‌ترین رکن کنشگری اجتماعی دانشگاه‌های مأموریت‌ گرا پیگیری جدی مسائل کنسولی و افزایش سقف جذب دانشجویان خارجی  تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) همایش «رشد پس از سانحه» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود دیدار مشترک گروه‌های اقتصاد مؤسسه امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم اسلامی رضوی صحن عتیق؛ نماد پیوند تاریخ و فرهنگ در مشهد شاعر عشایر 72 ساله خراسان جنوبی، آثارش را به کتابخانه رضوی اهدا کرد دیدار مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس با فرمانده هنگ مرزی و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخس تقدیر مدیران صنایع غذایی رضوی و دامپروری و لبنی رضوی از یگان حفاظت آستان قدس آشنایی بانوان کاشمری با شیوه‌های عملی و کاربردی اجرای امر به معروف و نهی از منکر با دعای امام رضا (ع) قوت قلب گرفتیم و مدال جهانی را کسب کردیم حضور در حرم مطهر امام رضا (ع)، برای ما قوت قلب و انگیزه‌ای مضاعف است نشست تخصصی «جهان داستان، جهان اغراق» با حضور داوود امیریان برگزار می‌شود نشست تخصصی «عصر طنز» با حضور دکتر اسماعیل امینی در مشهد برگزار می‌شود رنگ و بوی روستا و عشایر در نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک نشست تخصصی «ابعاد پنهان افول آمریکا؛ جایگاه زن میان انسانیت و شی‌انگاری» برگزار می‌شود حضور پرسنل فرماندهی انتظامی طبس در دبستان شکوفه‌های رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها