کد خبر : ۳۷۱۸۲۵
۱۸:۰۴

۱۴۰۴/۰۵/۱۷

موکب‌های امام رضا (ع) کرمانشاه میزبان روزانه ۳ هزار زائر اربعین

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه از خدمت‌رسانی روزانه موکب‌های امام رضا (ع) به بیش از ۳ هزار زائر در ایام اربعین خبر داد.

احمد رجبی، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار داشت: استان کرمانشاه به‌ویژه در ایام اربعین به‌عنوان یکی از مسیرهای اصلی عبور زائران حضرت امام حسین (ع) شناخته می‌شود.

وی افزود: باتوجه‌به مرز خسروی و ظرفیت‌های گسترده استان، موکب‌های متعددی از سوی مردم و هیئات مختلف برای خدمت‌رسانی به زائران مستقر شده‌اند. کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه نیز در این عرصه حضور فعال دارند و خدمات متنوعی را در سه شهر کرمانشاه، قصرشیرین و مرز خسروی - منذریه در خاک عراق ارائه می‌کنند.

رجبی با اشاره به مرکز اصلی فعالیت‌ها در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، تصریح کرد: موکب امام رضا (ع) به مدت دو هفته، از پانزدهم تا بیست و هفتم مردادماه، با حضور ۵۰ تا ۶۰ خادم‌یار در سه شیفت، فعال است و خدمات متنوعی در حوزه‌های مختلف به زائران ارائه می‌کند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه گفت: در روزهای اولیه، روزانه حدود ۴۰۰ زائر پذیرش شده‌اند که این تعداد به‌تدریج افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده به ۶۰۰ زائر در شبانه‌روز برسد.

وی ادامه داد: خدمات تغذیه‌ای موکب امام رضا (ع) شامل سه وعده‌غذای گرم در روز است. فضایی مرتب و مجهز با امکانات سرمایشی فراهم شده که محل استراحت خواهران و برادران با ظرفیت حدود ۳۰۰ نفر به‌صورت جداگانه تفکیک شده تا زائران راحتی بیشتری داشته باشند.

رجبی اعلام کرد: خدمات فرهنگی از جمله برگزاری نماز جماعت و خدمات درمانی به‌صورت شیفتی توسط پزشکان و پرستاران دانشگاه در حال انجام است. داروخانه‌ای نیز برای تأمین داروهای ضروری به‌صورت رایگان در دسترس زائران قرار دارد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی کرمانشاه ادامه داد: علاوه بر خدمات عمومی، خدمات خاصی مانند ماساژ درمانی، خیاطی رایگان برای تعمیرات جزئی لباس و واکس‌زدن کفش توسط خادم‌یاران به زائران ارائه می‌شود. همچنین مهدکودکی مجهز با فضای امن و تفریحی برای خانواده‌ها فراهم شده است.

رجبی با اشاره به اینکه نزدیک به هزار خادم‌یار در طول مدت برگزاری مراسم اربعین به‌صورت روزانه به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند، بیان داشت: علاوه بر این، موکب پشتیبانی‌کننده در شهرستان قصرشیرین و موکب منذریه در خاک عراق روزانه به بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ زائر خدمات مختلف ارائه می‌دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خادم‌یاران رضوی استان کرمانشاه روزانه به بیش از سه هزار زائر خدمت‌رسانی می‌کنند و با تلاش و همت خود در تسهیل مسیر معنوی زائران نقش مؤثری دارند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
کتاب «رفتار پیامبر با کودکان و نوجوانان»؛  بررسی الگوهای رفتاری مناسب برای والدین و مربیان  برگزاری محفل خانوادگی «نَفَس عمیق» در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی کسب عنوان «نشریه علمی‌پژوهشی» توسط پژوهش‌نامه مطالعات اسنادی و آرشیوی اهدای مجموعه کتابی با محوریت "جنایات القاعده و داعش" توسط عتبه حسینی به کتابخانه رضوی حرم رضوی، کلید فهم مکتب هنر رضوی است چهارمین گردهمایی دبیران کانون‌های تخصصی قرآن کریم برگزار شد تقدیر از دامپزشکان شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی  پیشتازی شرکت کشاورزی رضوی در تولید بذر پنبه‌های «خورشید» و «ورامین» آثار استاد فرشچیان تجلی‌بخش هنر متعهد شیعی است  رمزگشایی از طنز عارفانهٔ مولانا در نشست «عصر طنز» مشهد رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد  تحول در الگوهای فرهنگی؛ مهم‌ترین رکن کنشگری اجتماعی دانشگاه‌های مأموریت‌ گرا پیگیری جدی مسائل کنسولی و افزایش سقف جذب دانشجویان خارجی  تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) همایش «رشد پس از سانحه» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود دیدار مشترک گروه‌های اقتصاد مؤسسه امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم اسلامی رضوی صحن عتیق؛ نماد پیوند تاریخ و فرهنگ در مشهد شاعر عشایر 72 ساله خراسان جنوبی، آثارش را به کتابخانه رضوی اهدا کرد
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها