کد خبر : ۷۰۰۲۹۴
۱۹:۵۰

۱۴۰۴/۰۷/۱۴
امیرحسین زارع مطرح کرد

نشانه‌هایی از عنایت امام رضا (ع) در قهرمانی تیم ملی کشتی

قهرمان سنگین وزن کشتی جهان و دارنده شش مدال جهانی و المپیک، در دیدار کشتی گیران با آیت‌الله مروی، تولیت آستان قدس رضوی، ضمن قدردانی از دعوت ارزشمند صورت گرفته، به بیان نقش معنوی ائمه اطهار (ع) و به‌ویژه امام رضا (ع) در کسب موفقیت‌های اخیر تیم ملی کشتی آزاد پرداخت.

به گزارش آستان نیوز، امیرحسین زارع که با وجود سن ۲۴ سال، امیدواری خود را برای رساندن تعداد مدال‌هایش به نام دوازده امام و چهارده معصوم اعلام کرد، اظهار داشت: هر سال هر اتفاق بزرگ و ارزشمندی که می‌خواهد بیفتد، حتماً دست ائمه کنار این اتفاق هست و نشانه‌هایی در کنار تیم ما بود که ما آن را تجربه کردیم.

این قهرمان کشتی جهان به ذکر چند نمونه از این نشانه‌های معنوی پرداخت و افزود: حال و هوای زیارت مشهد در بین اردونشینان تیم ملی بود که به صورت اتفاقی و با تدبیر علیرضا دبیر (رئیس فدراسیون) و مشاور فرهنگی، قبل از مسابقات به مشهد مقدس آمدیم و از آقا علی بن موسی الرضا (ع) مدد گرفتیم. جناب آقای رحمان عموزاد، یکی از قهرمانان تیم، از قبل از مسابقات نیت کرده بود که مدال طلای خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کند.

زارع در بخش دیگری از سخنانش، ماجرای حضور احمد جوان، کشتی‌گیر سبک وزن مشهدی، در تیم ملی را یک افتخار برای این شهر دانست و گفت: ما بچه‌ها همیشه او را در اردو "بچه محل امام رضا" صدا می‌کردیم. او موفق شد پس از ۲۳ سال، شهر مشهد را صاحب مدال ارزشمند نقره جهان کند.

وی در توصیف کشتی نیمه‌نهایی این کشتی‌گیر مشهدی با حریف کره‌شمالی، این پیروزی را یک معجزه دانست و گفت: کشتی در ثانیه‌های پایانی عقب بود. من از پشت تلویزیون دعا کردم و از آقا امام رضا (ع) خواستم: 'آقا، این بچه محلته، کمکش کن.' باور بفرمایید در کسری از ثانیه معجزه‌ای رخ داد و در کمتر از سه ثانیه توانست حریفش را خاک کند و به فینال مسابقات راه پیدا کند.

تقاضای «لباس خادمی» برای قهرمانان

امیرحسین زارع در پایان صحبت‌هایش، تقاضای جمعی قهرمانان ورزشی را مطرح کرد و از تولیت آستان قدس رضوی درخواست پیگیری کرد و گفت: بسیاری از قهرمان‌های ما افتخارات ورزشی خود را افتخار بزرگی نمی‌دانند و دوست دارند مفتخر به لباس خدمت آقا علی بن موسی الرضا (ع) شوند. عاجزانه تقاضا داریم که این موضوع پیگیری شود و ان‌شاءالله این لباس ارزشمند بر تن بچه‌های ما باشد.

وی در خاتمه از مردم عزیز ایران، مربیان، کادر فنی، و به‌خصوص جناب آقای علیرضا دبیر بابت زحمات و حمایت‌هایشان تشکر و قدردانی کرد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
رونمایی از قدیمی‌ترین مجله پست و تلگراف ایران در کتابخانه رضوی  «خانوم ماه»؛ روایتی عاشقانه از همسری که ماهِ زندگی شهید شد اکران مستند «خادم الرضا(ع)»؛ روایتی ناب از پیوند هنرمندانه استاد فرشچیان و حریم رضوی تقدیر مدیرعامل شرکت کشاورزی رضوی از فرمانده یگان حفاظت  آستان قدس رضوی در مشهد  تحول در الگوهای فرهنگی؛ مهم‌ترین رکن کنشگری اجتماعی دانشگاه‌های مأموریت‌ گرا پیگیری جدی مسائل کنسولی و افزایش سقف جذب دانشجویان خارجی  تأکید بر توسعه «وقف علمی» با محوریت دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) همایش «رشد پس از سانحه» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار می‌شود دیدار مشترک گروه‌های اقتصاد مؤسسه امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم اسلامی رضوی صحن عتیق؛ نماد پیوند تاریخ و فرهنگ در مشهد شاعر عشایر 72 ساله خراسان جنوبی، آثارش را به کتابخانه رضوی اهدا کرد دیدار مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس با فرمانده هنگ مرزی و فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخس تقدیر مدیران صنایع غذایی رضوی و دامپروری و لبنی رضوی از یگان حفاظت آستان قدس آشنایی بانوان کاشمری با شیوه‌های عملی و کاربردی اجرای امر به معروف و نهی از منکر با دعای امام رضا (ع) قوت قلب گرفتیم و مدال جهانی را کسب کردیم حضور در حرم مطهر امام رضا (ع)، برای ما قوت قلب و انگیزه‌ای مضاعف است نشست تخصصی «جهان داستان، جهان اغراق» با حضور داوود امیریان برگزار می‌شود نشست تخصصی «عصر طنز» با حضور دکتر اسماعیل امینی در مشهد برگزار می‌شود رنگ و بوی روستا و عشایر در نفایس کتابخانه و موزه ملی ملک نشست تخصصی «ابعاد پنهان افول آمریکا؛ جایگاه زن میان انسانیت و شی‌انگاری» برگزار می‌شود حضور پرسنل فرماندهی انتظامی طبس در دبستان شکوفه‌های رضوی
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها