آخرین اخبار
کد خبر : ۷۰۰۵۰۸
۰۹:۳۲

۱۴۰۴/۰۷/۲۲

شرکت صنایع غذایی رضوی، واحد تولیدی نمونه ملی استاندارد ایران شد

در آیین گرامیداشت روز جهانی استاندارد که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، شرکت صنایع غذایی رضوی، به‌عنوان واحد تولیدی نمونه ملی استاندارد ایران در سال ۱۴۰۴ معرفی و موفق به دریافت لوح و تندیس افتخار ملی، شد.

به گزارش آستان نیوز ، این مراسم در سال سرمایه گذاری برای تولید و در راستای هم افزایی برای تحقق اهداف نظام استاندارد و مدیریت کیفیت کشور، با حضور رئیس جمهور،وزیر صنعت معدن و تجارت ،رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و مقامات عالی رتبه کشوری، صاحب‌نظران و فعالان عرصه تولید و برگزیدگان استاندارد، در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی، برگزار شد.
شرکت صنایع غذایی رضوی که یکی از زیرمجموعه‌های گروه صنایع غذایی و کشاورزی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی است که، با رعایت دقیق شاخص‌های کیفی، بهداشتی و استانداردهای ملی، توانست عنوان واحد تولیدی نمونه ملی در حوزه صنایع غذایی را، از آنِ خود کند.
در میان بیش از 700 واحد تولیدی و خدماتی که در فرآیند ارزیابی سازمان ملی استاندارد ایران شرکت داشتند، تنها حدود 20 واحد توانستند عنوان واحد تولیدی نمونه ملی را کسب کنند که در این میان، شرکت صنایع غذایی رضوی از استان خراسان رضوی  درخشید.
فرآیند انتخاب بر پایه مستندات سامانه سینا و پس از بررسی دقیق کارشناسان سازمان ملی استاندارد انجام شدو تنها واحدهایی مجاز به ثبت‌نام بودند که تمامی پروانه‌های کاربرد علامت استاندارد را برای محصولات خود داشته و طی چندین دوره نمونه‌برداری متوالی، هیچ‌گونه مغایرت یا عدم انطباقی در نتایج آزمایشگاهی، نداشته باشند.
کارشناسان تاکید کردند، تحقق چنین شرایطی تنها برای تعداد محدودی از واحدهای صنعتی کشور ممکن است و شرکت صنایع غذایی رضوی توانست با مدیریت دقیق و پایبندی کامل به ضوابط، در صدر این فهرست، قرار گیرد.

دستاوردی تازه در مسیر ارتقای کیفیت و استانداردسازی

مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اشاره به دریافت واحد برتر استاندارد استانی توسط این مجموعه در سال ۱۳۹۶، گفت: در سال‌های بعد، به‌دلیل گستردگی سبد محصولات(بیش از ۱۱۰ پروانه بهداشتی ساخت و ۶ پروانه کاربرد علامت استاندارد) و سخت‌تر شدن ضوابط، دستیابی مجدد به این عنوان،دشوار بود.
دکتر مجتبی هادیان، اظهار کرد: از مهرماه ۱۴۰۲ تا مهرماه ۱۴۰۴، این شرکت با اجرای برنامه‌ای جامع برای بهبود مستمر کیفیت و استانداردسازی، مسیر تازه‌ای را آغاز کرد.
 در این بازه زمانی، بیش از ۱۵۰ آزمایش محصول در آزمایشگاه‌های معتبر سراسر کشور انجام شد تا، تمام مغایرت‌ها، به صفر برسد.
وی ادامه داد: این روند تکمیلی، با دریافت جایزه ملی تعالی و تاییدهای پیاپی سازمان غذا و دارو و صمت در سال های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ همراه بود و زمینه را برای انتخاب ملی امسال، فراهم کرد.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اشاره به، به روزرسانی ۹۰ درصد از ملزومات بسته‌بندی محصولات این مجموعه،تصریح کرد: هدف ما این بود تا بسته‌بندی‌‌ها با الزامات جدید استاندارد، هم‌خوانی پیدا کند.
وی، اضافه کرد: علاوه‌براین، استفاده از مواد اولیه ممتاز مطابق با استانداردهای بین‌المللی، ثبت دقیق مستندات در سامانه استاندارد و اصلاح فرآیندهای تولید، از جمله اقدامات کلیدی در این موفقیت بود.

تلاش و تعهد، کلید دستیابی به موفقیت ملی

هادیان با اشاره به این دستاورد مهم گفت: دریافت لوح و تندیس از رئیس‌جمهور، نتیجه دو سال تلاش بی‌وقفه تیم‌های فنی، کنترل کیفیت و تولید است.
وی، ادامه داد: ما از سال ۱۴۰۲ با یک رویکرد نظام‌مند، اصلاح فرآیندهای تولید، بازنگری روش‌های کنترل کیفیت و نوسازی تجهیزات را آغاز کردیم و امروز خوشحالیم که، تلاش جمعی همکاران، به چنین افتخاری، منتهی شده است.
هادیان، افزود: شرایط ارزیابی بسیار دقیق و حساس بود.گ، کوچک‌ترین مغایرت در هر محصول می‌توانست ما را از رقابت حذف کند، اما با رعایت کامل استانداردهای ملی و بین‌المللی و همکاری موثر با اداره کل استاندارد خراسان رضوی، توانستیم در تمامی مراحل ممیزی، بدون هیچ عدم انطباقی، تأیید شویم.

رعایت استانداردهای ملی و ارتقای برند رضوی

وی با تاکید بر تاثیر این موفقیت بر جایگاه برند رضوی،خاطرنشان کرد: کسب عنوان واحد نمونه ملی، اعتبار برند رضوی را در بازارهای داخلی و صادراتی، بیش از پیش، تقویت می‌کند.
هادیان، ادامه داد: رعایت استانداردهای ملی در تمام خطوط تولید، استفاده از فناوری‌های نوین و توجه به سلامت مصرف‌کننده، باعث افزایش اعتماد عمومی و ارتقای سطح رقابت‌پذیری ما، شده است.
وی با بیان اینکه، امروز برند رضوی نماد پایداری، کیفیت و نوآوری در صنعت غذاست، گفت: ما با توسعه فناوری، آموزش نیروی انسانی متخصص و سرمایه‌گذاری در تحقیقات کیفی، مسیر تعالی را،با قدرت، ادامه خواهیم داد.

برنامه‌ریزی برای آینده‌ای پایدار

مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، تصریح کرد: حفظ این جایگاه ملی، مسئولیت سنگینی است.
 برنامه ما برای سال‌های آینده، تمرکز بر ارتقای مستمر کیفیت،آموزش کارکنان،توسعه خطوط تولید فناورانه و اخذ گواهی‌های بین‌المللی جدید، است.
وی،ادامه داد: همچنین با حمایت گروه صنایع غذایی و کشاورزی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی، قصد داریم حضور خود را در بازارهای منطقه‌ای و جهانی گسترش دهیم و الگویی برای صنعت غذایی کشور، باشیم.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
نشست علمی «اتهام قیاس به فضل بن شاذان از سوی دو مکتب قم و بغداد» برگزار می‌شود آغاز دوره تخصصی و ۶ماهه آموزش زبان فارسی دانشجویان عراقی دانشگاه صنعتی شیراز اجرای برنامه آموزشی در حوزه «فهرست‌نگاری نسخ خطی» در کتابخانه وزیری یزد محفل خانوادگی «نَفَس عمیق» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قاسمیان برگزار می‌شود ثبت رکورد برداشت  ۱۰۰ تن ذرت علوفه‌ای در هکتار چهل و یکمین شمارۀ نشریۀ علمی «آموزه‌های قرآنی» منتشر شد بازدید 400 هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی در نیمه نخست سال جاری  هدف ما شنیدن دغدغه خانواده‌ها و یاری‌رسانی در مسیر تربیت فرزندان است شرکت صنایع غذایی رضوی، واحد تولیدی نمونه ملی استاندارد ایران شد حضور آرد قدس رضوی در جشنواره ملی نان کرمان کارگاه «آموزش مقدماتی شعر و کشف استعدادهای هنری» در میقات الرضا(ع) برگزار می‌شود امر به معروف و نهی از منکر عامل پویایی جامعه است برپایی نمایشگاه گروهی نقاشی «سرا» در نگارخانه رضوان/ جست‌وجویی عمیق در زندگی میان رنگ‌ها دانش‌آموز دبستان امام رضا (ع) صاحب مدال نقره مسابقات ووشوی استان شد کتاب «سرمه» در مشهد رونمایی می‌شود برپایی نشست فرماندار تهران با مدیران موزه‌های پایتخت در موزه ملی ملک قدردانی از شرکت کشاورزی رضوی در محور «تأمین امنیت زنجیره غذایی»  برگزاری دوره تخصصی »تربیت مشاور تحصیلی» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) «بارگاه خورشید»، نگاهی ساده به تاریخ و معماری حرم مطهر امام رضا(ع) برگزاری نشست تخصصی «سهم گمشده» در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)؛ روایت تاب‌آوری و امید کودکان غزه در ادبیات همایش ملی «امام رضا (ع) و کرامت زن» برگزار می‌شود
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

برای نمایش آرشیو پخش زنده کلیک کنید
پویش ها