کد خبر : ۷۰۰۸۶۵
۱۱:۵۵

۱۴۰۴/۰۸/۰۷

نشانه‌ای از حرم؛ زیارتی که با یک تماس معنا گرفت

صبحی از صبح‌های روشن پاییز، دلی عاشق راهی حرم شد به شوق دیدار امام مهربانی‌ها. زیارتی که با اذن ورود آغاز شد در اشک و دعا ادامه یافت و با نشانه‌ای عجیب از میان خطوط یک تماس تلفنی به اجابت رسید.

به گزارش آستان نیوز از مرکزی؛ صبح، روشن‌تر از همیشه آغاز شد. با شوق زیارت حرم آقاجانم امام رضا علیه‌السلام از خواب برخاستم. غسل زیارت کردم، لباس دلم را شستم و آرام‌آرام رهسپار صحن و سرای نور شدم. نسیم خنک پاییزی بوی حرم داشت و طراوتی که از دل می‌جوشید مرا تا آستان کشاند. 

در آستانه ورود چون همیشه به‌رسم ادب «اذن دخول» خواندم و با قدم‌هایی آهسته وارد صحن شدم. نگاهم نخست به سمت راست ورودی، به چایخانه امام حسن علیه‌السلام افتاد. چای را نوشیدم و آن عطر دلنشین مستم کرد از یاد خدا و مهر رضا. کنار حوض وضویی گرفتم؛ آب روی صورتم سرریز اشتیاق بود برای پابوسی. از صحن آزادی گذشتم، کفش‌ها را به خادم خوش‌رویی سپردم و او با دعای خیر بدرقه‌ام کرد. 

میان جمعیت انبوه کنار ضریح ایستادم و در دل زمزمه کردم: «آقاجان… آیا من لایق این زیارت هستم؟ آیا زیارتم را قبول خواهی کرد؟» دست بر شبکه‌های طلایی گذاشتم، بوسه‌ای بر ضریح نشاندم و آرام عقب‌تر ایستادم. در دلم گفتم: «اگر زیارتم را پذیرفته‌ای، نشانه‌ای بفرست…». 

زیارت‌نامه را گشودم و مشغول خواندن شدم. در همان میان، ناگاه یاد دوستی قدیمی در دلم جرقه زد؛ دوستی که سال‌ها فقط گاهی با او تماسی داشتم. بی‌اختیار تلفن همراهم را برداشتم و شماره‌اش را گرفتم. صدای آشنا از آن‌سوی خط لرزید و بغض‌آلود گفت: «تو نمی‌دانی من مدت‌هاست از آقا شفا گرفتم ولی نتوانستم به زیارت بروم، دیشب ویدئویی از حرمش را دیدم و اشک ریختم، به آقا گفتم: آقا! خودت صدایم بزن… حالا که تو از کنار ضریحش زنگ زدی، فهمیدم زیارتِ دیشبم قبول شده…».

نفس در سینه‌ام حبس ماند. به او گفتم دعا کند؛ اما اشک مجالش نمی‌داد. تماس که تمام شد تازه فهمیدم پیش از آن، بادل شکسته از آقا نشانه خواسته بودم و چه نشانه‌ای بالاتر از این؟.

آقا، نه‌تنها صدایم را شنیده بود؛ بلکه صدای دلم را از هزار فرسنگ دورتر به دو قلب رسانده بود؛ یکی در کنار ضریحش، یکی در حسرت حرمش. آن روز دانستم زیارت فقط قدم در صحن گذاشتن نیست، گاهی یک زنگ، یک اشک، یک یاد، می‌شود زیارتی که از دل آقا می‌گذرد. 

انتهای پیام/

یادداشت: سید علی شیخ‌الاسلامی 
تنظیم: فاطمه دائی بیگی


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پیشنهاد سردبیر
  • آخرین اخبار
کلنگ‌زنی پروژه‌های آموزشی و درمانی در شهرستان سرخس ارتقای ایمنی و پایداری تولید، محور برنامه‌های پدافند غیرعامل توسعه خدمات امنیت سایبری در فاوا رضوی اصلاح ساختار مالی معادن خاور و تثبیت مسیر سودآوری پایدار دارالشفای عشق، جایی که شفا با مهربانی پیوند می‌خورد فرهنگ، هسته مرکزی همه فعالیت‌ها در نظام اسلامی است/ معماری ناسازگار با فرهنگ اسلامی، تهدیدی برای هویت دینی جامعه است اعتبار دو همتی آستان قدس رضوی در سرخس نیازمند تبیین است عطر گل‌های ضریح مطهر امام رئوف، مشام پرستاران را معطر کرد قدرشناسی خادم یاران رضوی از فرشتگان سپیدپوش سلامت اهدای ۵۰ هزار بسته فرهنگی به دختران نو مکلف در طرح ملی «دختر ماه» تقدیر از مديرعامل صنایع غذایی رضوی در پنجاهمين سالگرد دانشکده کشاورزی فردوسی امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشکده کشاورزی مشهد و شرکت آرد قدس رضوی آیین بزرگداشت آیت‌الله نائینی در حرم مطهر رضوی برگزار شد آزمون ادواری اداره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم رضوی برگزار شد برگزاری نخستین آیین دفاع از رساله دکتری در حرم مطهر رضوی   سی‌ونهمین نشست روابط عمومی‌های آستان قدس رضوی به میزبانی تربیت بدنی بنیاد کرامت رضوی برگزار شد شکرگزاری و توبه از مهمترین عوامل افزایش نعمت‌های الهی  حمایت معنوی برند «عطر و سوغات رضوی» از دومین آیین اعطای نشان شهید کاوه تبیین نسبت فضل بن شاذان با قیاس در دو مکتب قم و بغداد حمایت آستان قدس رضوی از جلسات سنتی قرآن در کشور گام بلند بنیاد کرامت رضوی و خیرین سلامت کشور در حمایت از بیماران صعب العلاج
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها