کد خبر : ۷۰۳۸۵۱
۱۱:۱۷

۱۴۰۴/۱۱/۱۱
توسعه ۳۶ درصدی فضا‌های مسقف زیارتی در حرم مطهر رضوی

رواق امیرالمؤمنین (ع) اسفند سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

رواق امیرالمؤمنین (ع) اسفند سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
روند احداث دو رواق بزرگ «امیرالمؤمنین (ع)» و «امام حسین (ع)» در حرم مطهر رضوی، با پیشرفت قابل‌توجهی ادامه دارد و طبق برنامه‌ریزی‌ها، رواق امیرالمؤمنین (ع) تا اسفند سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش آستان نیوز، رواق امیرالمؤمنین (ع) که از بهمن ۱۴۰۲ با دستور تولیت آستان قدس رضوی در ضلع جنوبی صحن جمهوری اسلامی آغاز شده، یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های توسعه این آستان مقدس، به شمار می‌رود.

این رواق با زیربنای حدود ۱۵ هزار مترمربع شامل فضا‌های خدماتی، مسیر‌های دسترسی، بام زیارتی و بخش‌های تأسیساتی است.

محمد بیات، مدیر طرح رواق امیرالمؤمنین (ع)، مهم‌ترین اقدام فنی این پروژه را جابه‌جایی دقیق و ایمن مناره ضلع جنوبی صحن جمهوری اسلامی عنوان کرد؛ مناره‌ای که بدون هیچ‌گونه تخریب، با عملیات مهاربندی به جایگاه جدید منتقل شده است.

دیگر ابرپروژه در حال احداث در حرم مطهر رضوی، رواق زیرسطحی امام حسین (ع) به مساحت ۴۳ هزارمترمربع است که به گفته علی جلیلی، مدیر پروژه این رواق بزرگ، عملیات ساخت آن در محدوده زیرین صحن گوهرشاد و سردر‌های طرفین آن، بست شیخ بهایی، رواق‌های دارالهدایه و دارالرحمه و ضلع غربی بست شیخ بهایی در حال اجراست و این پروژه با حجم وسیعی از عملیات سازه‌ای و تأسیساتی همراه است.

خلیل‌الله کاظمی، رئیس سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی، نیز اعلام کرد: با تکمیل دو رواق امیرالمؤمنین (ع) و امام حسین (ع)، حدود ۳۶ درصد به فضا‌های مسقف زیارتی حرم افزوده خواهد شد؛ افزایشی که به طور مؤثری در کاهش ازدحام زائران در صحن‌ها و سرا‌های مرکزی حرم نقش خواهد داشت.

طبق برنامه‌ریزی‌ها، رواق امیرالمؤمنین (ع) تا اسفند سال آینده پذیرای زائران خواهد شد و رواق امام حسین (ع) نیز به‌صورت مرحله‌ای آماده بهره‌برداری می‌شود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها