کد خبر : ۷۰۶۳۳۷
۱۹:۵۴

۱۴۰۵/۰۱/۲۲
درمدت5 ماه انجام شد

توزیع ۱۳ هزار پرس غذای گرم توسط خادم یاران رضوی خراسان رضوی

توزیع ۱۳ هزار پرس غذای گرم توسط خادم یاران رضوی خراسان رضوی
معاون وقف و نذر کانون‌های خدمت رضوی خراسان رضوی،ضمن تشریح فعالیت‌های این حوزه در زمینه اطعام احسان پذیران، گفت: ۱۳ هزار پرس غذای گرم توسط خادم یاران رضوی خراسان رضوی،در 5 ماه اخیر،توزیع شده است.

به گزارش آستان‌نیوز، ارجمندی در تشریح این اقدامات اعلام کرد: خادم یاران کانون تخصصی وقف و نذر استان خراسان رضوی در ۵ ماه پایانی سال ۱۴۰۴، مجموعاً ۱۳ هزار و ۸۳۸ پرس غذای گرم را از محل نذورات مردمی طبخ و میان خانواده‌های شناسایی شده، توزیع کردند.

وی با اشاره به استمرار طرح نذر نان، افزود: در این بازه زمانی، ۱۶ میلیون تومان برای تسویه حساب نانوایی‌های مناطق محروم جهت توزیع نان صلواتی تخصیص یافت و خانواده‌های تحت پوشش نیز، ۳۹۵ کارت خرید نان، دریافت کردند.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در ماه رمضان اخیر، یادآور شد: خادم یاران با هدف اجرای بخشی از نیات واقفان در ایام ضیافت الهی، اقلام مورد نیاز برای طبخ غذای گرم را تأمین و با برپایی سفره‌های افطار و سحر از خانواده‌های مخدوم، پذیرایی کردند.

ارجمندی همچنین، حضور میدانی خادم یاران در رویداد‌های اجتماعی و تجمعات مردمی را یادآور شد و بیان کرد: ایستگاه‌های صلواتی در قالب پویش قرار مقاومت، مسئولیت پذیرایی از شرکت‌کنندگان در مراسم‌ها و راهپیمایی‌های ملی را، بر عهده داشتند.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها