کد خبر : ۷۰۷۳۴۵
۱۸:۱۶

۱۴۰۵/۰۲/۰۷

روایت دلدادگی از آسایشگاه تا پنجره فولاد | تشرف جانبازان قطع‌نخاعی به حرم مطهر رضوی در دهه کرامت

روایت دلدادگی از آسایشگاه تا پنجره فولاد | تشرف جانبازان قطع‌نخاعی به حرم مطهر رضوی در دهه کرامت
هم زمان با فرارسیدن ایام نورانی دهه کرامت و در آستانه میلاد باسعادت حضرت امام‌علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، بار دیگر جلوه‌ای ناب از پیوند «ایثار» و «خدمت»، در حریم رضوی به تصویر کشیده شد. جایی که خادمان حرم، دست در دست جانبازان قطع‌نخاعی، مسیر عاشقی را، از آسایشگاه تا صحن انقلاب، پیمودند.

به گزارش آستان‌نیوز، صبح روز دوشنبه، هفتم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، خدام کشیک اول اداره خدمات کفشداری آستان قدس رضوی، طبق سنتی ماندگار، راهی آسایشگاه امام خمینی (ره) پارک ملت شدند؛ مأمنی برای جانبازانی که با درصد‌های بالای مجروحیت، سال‌هاست قامت استقامت را به تماشا گذاشته‌اند و روایت زنده‌ای از ایثار را در سکوتی پرمعنا، زندگی می‌کنند.

این دیدار، تنها یک عیادت نبود؛ آغازی بود برای سفری از جنس دل. کاروانی از این عزیزان که برخی در طول سال، کمتر فرصت خروج از آسایشگاه را می‌یابند با همراهی خدام حرم، عازم زیارت شدند تا دل‌هایشان را به ضریح نورانی امام مهربانی‌ها گره بزنند.

محمد تقوی‌مندی، سرکشیک اول کفشداری آستان قدس رضوی، با اشاره به هدف این برنامه اظهار کرد:

جانبازان بندگان خاص خدا هستند. برخی از آنان شاید در طول سال به اندازه انگشتان دست هم از آسایشگاه خارج نشوند. دهه کرامت بهانه‌ای است تا در کنارشان باشیم، همراهشان شویم و توفیق خدمت پیدا کنیم تا به زیارت حضرت مشرف شوند؛ افتخاری که بیش از همه نصیب ما خادمان می‌شود.

کاروان پس از ورود به حرم مطهر، از مفصل شرقی کوثر به صحن‌های نورانی هدایت شد و در ادامه، مراسمی معنوی در ضلع شمال‌شرقی صحن انقلاب اسلامی برگزار شد. نوای مداحی و زمزمه زیارت، از صحن کوثر تا پنجره فولاد، فضایی لبریز از اشک و ارادت آفرید؛ لحظاتی که دل‌ها بی‌واسطه، با امام رئوف نجوا می‌کردند.

محمد محمدی، جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس، حال و هوای این زیارت را این‌گونه توصیف کرد:

این فضا وصف‌ناپذیر است. حضور در این حریم، آرامشی عمیق در جان انسان جاری می‌کند. امیدواریم هرکس با هر حاجتی به اینجا می‌آید، با دست پر بازگردد.

در ادامه، جانبازان مهمان سفره کریمانه حضرت رضا (ع) در مهمانسرای حرم شدند؛ میزبانی‌ای از جنس کرامت که طعم آن، فراتر از یک وعده، در دل‌ها ماندگار می‌شود. پس از آن، این عزیزان با بدرقه خدام به آسایشگاه بازگشتند؛ اما بی‌تردید، آنچه با خود بردند، تنها خاطره یک زیارت نبود، بلکه نوری بود ماندگار در جان.

غلامعلی جبلی، جانباز دیگری که این کاروان را همراهی می‌کند، نیز با قدردانی از این اقدام گفت: این کار خدام بسیار ارزشمند است. حضور در این فضا، انسان را سرشار از معنویت می‌کند و ما از صمیم قلب قدردان این توفیق هستیم.

این آیین معنوی که هر ساله در دهه کرامت برگزار می‌شود، جلوه‌ای روشن از خدمت بی‌منت به زائران خاص حضرت است؛ جایی که خادمان، خدمت را افتخار می‌دانند و جانبازان، با دل‌هایی سرشار از ایمان، مهمان همیشگی سفره کرامت امام رئوف‌اند.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها