کد خبر : ۷۰۷۵۴۰
۱۳:۵۱

۱۴۰۵/۰۲/۰۹
با همکاری مشترک مرکز امور بانوان بنیاد کرامت رضوی و ثبت احوال انجام می‌شود

اهدای هدایای متبرک به نوزادان مزین به نام‌های «رضا» و «معصومه»

اهدای هدایای متبرک به نوزادان مزین به نام‌های «رضا» و «معصومه»
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، از اهدای هدایای ویژه به خانواده‌های صاحب فرزند با نام‌های رضا و معصومه در دهه کرامت، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، فاطمه دژبرد، مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما با اشاره به اهمیت انتخاب نام شایسته در آموزه‌های اسلامی اظهار داشت: نام‌گذاری، نخستین گام در شکل‌گیری هویت فرهنگی کودک است.

ازاین‌رو، به همت این مرکز و با همکاری مدیرکل ثبت‌احوال خراسان رضوی، طرحی معنوی برای تشویق خانواده‌ها به انتخاب نام‌های مبارک معصومین (ع) برنامه‌ریزی شد.

بر اساس این طرح، خانواده‌هایی که در ایام دهه کرامت صاحب فرزند شده و نام مبارک امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) را برای نوزاد خود برگزیدند، مورد تجلیل قرار گرفتند.

اهدای هدایای متبرک در درب منازل

دژبرد درباره نحوه اجرای این طرح و تکریم خانواده‌ها توضیح داد: برای پاسداشت مقام این خانواده‌ها و ایجاد خاطره‌ای ماندگار از ولادت فرزندشان در ایام دهه کرامت، هدایای متبرک آستان قدس رضوی تهیه شد.

این هدایا به‌رسم یادبود و با حضور سفیران رضوی در درب منازل این نوزادان در سطح استان اهدا شد تا عطر رأفت امام مهربانی‌ها در فضای زندگی این خانواده‌ها طنین‌انداز شود.

حمایت از خانواده و ترویج فرهنگ فرزندآوری

وی در پایان به اهداف کلان این حرکت فرهنگی اشاره کرد و افزود: این اقدام علاوه بر گرامیداشت ایام فرخنده دهه کرامت، باهدف ترویج فرهنگ نام‌گذاری اصیل و حمایت معنوی از خانواده‌ها در مسیر فرزندآوری انجام شد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها