کد خبر : ۷۰۸۱۴۵
۰۹:۵۷

۱۴۰۵/۰۲/۲۰

آمادگی کامل خدام و خادم‌یاران حرم رضوی در آستانه روز زیارتی مخصوص امام رضا (ع)

آمادگی کامل خدام و خادم‌یاران حرم رضوی در آستانه روز زیارتی مخصوص امام رضا (ع)
مدیر امور خدمه حرم مطهر رضوی، از آمادگی کامل خدام و خادم‌یاران و افزایش نیرو‌های خدمت‌رسان، در آستانه ۲۳ ذی‌القعده، روز زیارتی مخصوص حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع)، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، سید علی با مشکی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای میزبانی شایسته از زائران بارگاه منور رضوی اظهار کرد: هم‌زمان با فرارسیدن این مناسبت، حضور نیرو‌های خدمتی از شب یکشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه برنامه‌ریزی شده و تدابیر لازم برای ارائه خدمات مطلوب به زائران، اندیشیده شده است.

وی با بیان اینکه علاوه بر نیرو‌های کشیک معمول، خدام و خادم‌یاران برای کشیک‌های فوق‌العاده نیز فراخوان شده‌اند، افزود: نیرو‌های خدام، کفشداران، دربانان، انتظامات رواق‌ها، فراشان، انتظامات صحن‌ها، خدمه بخش خواهران و تمامی خدمه بارگاه منور رضوی، از عصر امروز ۲۰ اردیبهشت‌ماه تا شامگاه دوشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه، در حرم مطهر رضوی، مستقر خواهند بود.

مدیر امور خدمه حرم مطهر رضوی، خاطرنشان کرد: در ایام زیارتی مخصوص حضرت رضا (ع) و همچنین به روایتی سالروز شهادت آن حضرت، کشیک‌های فوق‌العاده به ظرفیت خدمت‌رسانی افزوده شده است تا سرعت و دقت ارائه خدمات افزایش‌یافته و زائران بتوانند با آرامش و کمترین معطلی، از خدمات بهره‌مند شوند.

با مشکی، تصریح کرد: هدف اصلی مدیریت امور خدمه، حفظ نظم، آرامش و معنویت حاکم بر حرم مطهر رضوی و خدمت‌رسانی مستمر و شایسته به زائران در تمام طول سال، به‌ویژه در مناسبت‌هایی است که حرم مطهر میزبان خیل عظیمی از زائران و ارادتمندان حضرت رضا (ع) است.


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها