کد خبر : ۷۰۹۳۷۵
۱۶:۲۷

۱۴۰۵/۰۳/۱۶

کانون‌های خدمت کرمانشاه و صدا و سیما در مسیر تعامل

صدا و سیمای کرمانشاه
در راستای تقویت تعاملات رسانه‌ای و قدردانی از همکاری‌های ارزشمند رسانه ملی، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه به همراه معاونین با مدیرکل صدا و سیمای مرکز این استان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش آستان نیوز از کرمانشاه؛ به‌منظور توسعه همکاری‌های مشترک فرهنگی و رسانه‌ای و در فضایی صمیمی و گفتگو محور، احمد رجبی، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه با کیوان الوندی، مدیر صدا و سیمای مرکز این استان به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

در این دیدار، رجبی ضمن تقدیر از همراهی و حمایت‌های صدا و سیمای مرکز کرمانشاه در انعکاس فعالیت‌ها و برنامه‌های کانون‌های خدمت رضوی طی یک سال گذشته، نقش این رسانه را در ترویج فرهنگ رضوی و معرفی خدمات خادم‌یاران رضوی به مردم استان مؤثر و قابل‌توجه عنوان کرد.

در ادامه الوندی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، بر تداوم همکاری‌های رسانه‌ای با کانون‌های خدمت رضوی تأکید و از اهتمام ویژه این مرکز در ترویج فرهنگ و سیره رضوی و حمایت از برنامه‌های فرهنگی مرتبط با آستان مقدس حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) سخن گفت.

گفتنی است؛ در ادامه این نشست، لوح تقدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه به پاس همکاری‌های صمیمانه و ارزشمند صدا و سیما در پوشش و اطلاع‌رسانی برنامه‌های رضوی، به مدیر، معاونین مرکز و جمعی از کارمندان صدا و سیما اهدا شد.


انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها