به گزارش آستان نیوز، محفل معنوی ختم قرآن کریم با عنوان «اربعین قرآنی» به یاد «آقای شهید ایران» و همزمان با ایام اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، با حضور جمعی از بانوان، نوجوانان و فعالان قرآنی در حرم مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) برگزار شد.
در این محفل نورانی، جزء بیست و ششم قرآن کریم شامل سورههای مبارکه احقاف، محمد، فتح، حجرات، ق و ذاریات توسط کربلایی حمید صادقزاده، حاج مهدی اصغرزاده از قاریان شهرستان و کربلایی علی اسدی، حافظ قرآن کریم، تلاوت شد.
این مراسم با حضور جمعی از بانوان و نوجوانان هیئت قاسمیون آستان و در فضایی معنوی و قرآنی برگزار شد و شرکتکنندگان با تلاوت آیات الهی، یاد و خاطره شهدای اسلام، بهویژه «آقای شهید ایران» را، گرامی داشتند.
شایانذکر است، ویژهبرنامه «اربعین قرآنی» بهصورت همزمان در ۳۰ مسجد و مرکز قرآنی شهرستان طبس و با محوریت حرم مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) برگزار شد؛ برنامهای که باهدف ترویج فرهنگ انس با قرآن کریم و پیوند هرچه بیشتر معارف قرآنی بافرهنگ عاشورا و اربعین حسینی، اجرا شد.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز