کد خبر : ۷۱۲۶۹۹
۱۸:۲۶

۱۴۰۵/۰۵/۲۳
در دهه پایانی ماه صفر صورت گرفت

میزبانی مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی از زائران امام هشتم (ع) به صورت خانوادگی

میزبانی مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی از زائران امام هشتم (ع) به صورت خانوادگی
به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی، در دهه پایانی ماه صفر، جمع کثیری از زائران به صورت خانوادگی توانستند در بخش‌های مختلف این موسسه به صورت خانوادگی اسکان پیدا کرده و از برنامه‌های متنوع این مؤسسه، بهره‌مند شوند.

به گزارش آستان‌نیوز، بار اول نیست که موسسه جوانان آستان قدس رضوی میزبان جمع کثیری از زائرانی است که همراه خانواده خود برای حضور در مراسم عزاداری دهه پایانی ماه صفر به مشهدالرضا(ع) آمده‌اند، اما هر بار موسسه جوانان برنامه‌های پربارتر و شرایط بهتری را برای زائران در نظر می‌گیرد که این موضوع باعث شده امسال بیشتر از ظرفیت آن یعنی هزار نفر از زائران مهمان این مؤسسه باشند.

اجرای برنامه‌های متنوع و جذاب برای کودکان

با اینکه در روز پایانی ماه صفر هستیم اما همچنان به تعداد زائرانی که با خانواده‌شان به موسسه جوانان آستان قدس می‌آیند افزوده می‌شود، صف طولانی که مقابل غرفه پذیرش دارد نشان از استقبال زائران از این مکان دارد.

یکی از بانوان که مدارک خانواده‌اش را در دست دارد و منتظر است تا نوبتش شود، می‌گوید: ما برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید(رحمت‌الله علیه) از خراسان جنوبی به اینجا آمدیم و از خدمات اسکان و برنامه‌های این موسسه رضایت کامل داشتیم، همین موضوع باعث شد تا برای ایام پایانی ماه صفر نیز به اینجا بیاییم.

بخشی از این موسسه به مکان مناسبی برای برای بازی کودکان اختصاص پیدا کرده است، به گفته یکی از والدین که از سمنان به مشهد آمده، این اتاق بازی به کودکان ۲ تا ۷ سال اختصاص دارد و سرگرمی خوبی برای کودکان است، زیرا هم تنوع بازی دارد هم کودکان ساعتی باهم به بازی می‌پردازند.

نگاهی به جزئیات فعالیت بخش‌ها و موکب‌های مختلف مستقر در موسسه جوانان آستان قدس رضوی

پیمان صادق‌زاده، سرپرست موکب‌های مستقر در موسسه جوانان آستان قدس رضوی است، او با اشاره به اینکه معمولا کودکان دوست دارند سرگرمی ویژه خود را داشته باشند می‌گوید: علاوه بر اختصاص بازی‌های متنوع در اتاق کودکان، استخر از توپ‌های بازی نیز در این اتاق قرار گرفته است.

او با اشاره به اینکه گروهی از نانوایان از خراسان جنوبی به این موسسه آمده‌اند تا در دهه پایانی ماه صفر به زائران در سه وعده نان محلی نام نذری بدهند، ادامه می‌دهد: در این موسسه موکب بزرگ امیرالمومنین ویژه برادران و موکب حضرت زهرا(س) برای خواهران در نظر گرفته شده تا زائران اسکان بهتری داشته باشند.

صادق‌زاده اضافه می‌کند: با توجه به اینکه هزار نفر از زائران امام هشتم (ع) که بیشتر از ظرفیت اسکان این موسسه است، در اینجا حضور دارند با مشارکت هلال احمر چادرهای این سازمان را در محوطه موسسه جوانان آستان قدس رضوی مستقر کرده اند تا زائران بتوانند خانوادگی در این چادرها اسکان یابند.

سرپرست موکب‌های مستقر در موسسه جوانان آستان قدس رضوی با اشاره به تدارک بخشی از این موسسه برای پاسخ به سوالات شرعی، می‌افزاید: وعده های صبحانه، نهار و شام در این روزها به تعداد زائران اسکان یافته پخت و میان آنها توزیع می‌شود.

او یادآور می‌شود: در این ایام، استقبال زائران از شربت و چای ایستگاه صلواتی داخل موسسه بسیار خوب بود.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها