کد خبر : ۷۱۳۰۱۲
۱۳:۴۲

۱۴۰۵/۰۶/۰۱
روایت یک روز متفاوت در بیمارستان فوق تخصصی رضوی

روزی که به احترام پزشکان باید ایستاد

روزی که به احترام پزشکان باید ایستاد
یکم شهریور برای بیمارستان فوق تخصصی رضوی، فقط یک مناسبت در تقویم نبود؛ روزی بود که در میان رفت‌وآمد بیماران، صدای دستگاه‌ها و تلاش بی‌وقفه کادر درمان، حال‌وهوای دیگری گرفت.

بخش‌های مختلف بیمارستان مثل همیشه فعال بودند؛ اتاق‌های عمل، بخش‌های بستری، درمانگاه‌ها و واحد‌های تخصصی، هر کدام مشغول کار خود بودند و بیماران، همچنان مهم‌ترین اولویت این مجموعه را تشکیل می‌دادند. اما این بار، در کنار جریان همیشگی درمان، یک اتفاق متفاوت هم در جریان بود؛ قدردانی از کسانی که خودشان هر روز در حال مراقبت از دیگران هستند.

با برنامه‌ریزی و همراهی مدیریت بیمارستان و مدیران بخش‌های مختلف، روز پزشک بهانه‌ای شد برای تشکر از پزشکان و کادر درمان. در بخش‌های مختلف، گل و شیرینی میان پزشکان و کارکنان توزیع شد و تبریک‌های روز پزشک، جای خود را در میان برنامه فشرده کاری کادر درمان باز کرد.

اما شاید یکی از صمیمی‌ترین قاب‌های این روز، زمانی شکل گرفت که مدیر بیمارستان، به جای آنکه پزشکان را برای یک مراسم رسمی فرا بخواند، خودش به سراغ برخی از پزشکان رفت؛ با یک شاخه گل و شیرینی در دست.

یک دیدار کوتاه، یک تبریک ساده و چند دقیقه گفت‌و‌گو؛ اما همین جزئیات کوچک، گاهی بیشتر از یک مراسم رسمی حرف برای گفتن دارند.

وقتی قدردانی، بخشی از فرهنگ درمان می‌شود

در بسیاری از مراکز درمانی دنیا نیز مناسبت‌هایی مانند روز پزشک، بیش از آنکه صرفاً به سخنرانی و مراسم رسمی محدود شود، فرصتی برای دیده‌شدن تلاش پزشکان و تیم‌های درمانی است؛ از تقدیر و پیام‌های تشکر گرفته تا برنامه‌های ساده‌ای که با هدف ایجاد حال خوب برای کارکنان برگزار می‌شود.

در ایران هم بیمارستان‌ها هر سال با شیوه‌های مختلف از پزشکان خود تقدیر می‌کنند؛ اما در نهایت، شاید مهم‌ترین تفاوت یک برنامه خوب این باشد که پزشک احساس کند تلاشش دیده شده است.

در بیمارستان رضوی، این حس قرار نبود پشت در‌های یک سالن و در قالب یک مراسم چندساعته باقی بماند. قدردانی به بخش‌ها رفت؛ جایی که پزشکان و کادر درمان واقعاً مشغول کار بودند.

گل‌ها میان روپوش‌های سفید قرار گرفتند، شیرینی‌ها در بخش‌ها چرخیدند و تبریک‌ها میان برنامه‌های فشرده کاری رد و بدل شد؛ در حالی که روند درمان حتی برای لحظه‌ای متوقف نشد؛ و شاید همین، بهترین تصویر از روز پزشک در یک بیمارستان باشد؛ جایی که برای قدردانی از پزشک، بیمار را منتظر نمی‌گذارند؛ چون پزشک، روز خودش را هم در کنار بیمار می‌گذراند.

یکم شهریور در بیمارستان فوق تخصصی رضوی، روایت ساده‌ای داشت؛ روایت تشکر از دستانی که درمان می‌کنند، دل‌هایی که امید می‌دهند و انسان‌هایی که هر روز، بخشی از زندگی خود را برای نجات زندگی دیگران می‌گذارند.

روز پزشک مبارک.

 


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها