کد خبر : ۷۱۴۴۱۲
۱۱:۴۳

۱۴۰۵/۰۷/۱۱

برگزاری یادواره مرزبانان کوچک در شیراز/ شعر و حماسه در رثای دانش‌آموزان شهید میناب

فارس
شیراز میزبان عصر شعر «یادواره مرزبانان کوچک» بود تا یاد و خاطره ۱۶۸ دانش‌آموز و معلم شهید دبستان شجره طیبه میناب را با نوای شاعران آیینی گرامی بدارد.

به گزارش آستان نیوز از فارس؛ محفل ادبی عصر شعر «یادواره مرزبانان کوچک» به همت کانون شعر و ادب معاونت فرهنگی کانون‌های خدمت رضوی و به مناسبت هفته دفاع مقدس در محل فرهنگسرای دفاع مقدس برگزار شد.

حمزه اله یاری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس در این محفل با تأکید بر ضرورت پیوند شعر و حماسه اظهار داشت: شاعران و ادیبان سرمایه‌های گرانقدر ملت ایران هستند که باید در کنار ثبت مظلومیت شهدا، دلاوری‌ها و رشادت‌های رزمندگان اسلام و شکست‌های پی‌درپی جبهه استکبار را با نگاهی حماسی به تصویر بکشند.

وی با اشاره به اینکه خدمت رضوی تنها در امدادرسانی خلاصه نمی‌شود، به پیوند هنر و آموزه‌های رضوی اشاره کرد و افزود: نشر معارف رضوی، ارتقای فرهنگی و تکریم ارزش‌ها از بالاترین مراتب خدمت است که می‌توان آنها را به زبان شعر در جامعه گسترش داد.

اله یاری همچنین با اشاره به نقش خادمیاران کانون شعر و ادب به عنوان خادمان فرهنگی تصریح کرد: شاعران ایران اسلامی رسالت خطیری بر عهده دارند و انتظار می‌رود شعر در کانون‌های رضوی و حتی در جامعه هنر فراتر از مضامین سنتی به روایتی دقیق از ابعاد نظامی و فنّاوری دفاعی کشور تبدیل شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس همچنین گفت: استفاده از ظرفیت عملیات روانی در شعر برای تحقیر دشمن، همانند الگوی حماسی شاهنامه ابزاری است که می‌تواند اقتدار بی‌نظیر رزمندگان اسلام را در اذهان عمومی و تاریخ زنده نگه دارد.

شعر اهرم التیام بخش جامعه است

در ادامه غلامعلی احمدی جابری، فرمانده سپاه بقیه الله شیراز نیز ضمن تشکر از کانون شعر و ادب خدمت رضوی در هماهنگی و برگزاری این عصر شعر و واکاوی نقش هنر در جنگ‌های ترکیبی، بیان داشت: دشمن در سال‌های اخیر در جنگ‌های ترکیبی با هدف تضعیف اراده ملی وارد میدان شد، اما با ایستادگی مردم و هوشیاری ساختار‌های دفاعی، تمامی این طرح‌هایش با شکست مواجه گشت.

وی با اشاره به نقش شعر در دفاع مقدس، ادامه داد: شعر جبهه، آینه‌ای است که باید دستاورد‌های دفاعی و اقتدار بازدارنده کشور را با نگاهی تحلیلی و مستند برای نسل‌های آینده تفهیم و به‌عنوان اهرمی روحیه بخش و التیام بخش باشد.

شهناز باصری، دبیر کانون شعر و ادب خدمت رضوی استان فارس هم با تشکر از میهمانان و شاعران حاضر در این یادواره اعلام کرد: ملتی که ریشه و تمدن دارد ماندگار است و شعر و ادب از مصادیق اصلی این ماندگاری به شمار می‌رود.

باصری خاطرنشان کرد: تاریخ سرزمین ما گواه آن است که شعر همواره دوش به دوش مدافعان و در تمامی زمینه‌ها همچون جنگ، صلح، سلامت و... به ثبت قهرمانی‌ها و دلاوری‌های این ملت سرافراز همت گماشته و امروز رسالتی دیگر برای زنده نگهداشتن یاد شهدا و تداوم راه پاک آنان در سنگر تعهد، کار و خدمت صادقانه در تمامی حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی بر دوش دارد.

گفتنی است؛ در این مراسم که با همراهی انجمن شعر دختران آفتاب و انجمن شعر بسیج هنرمندان فارس برگزار شد، پانزده نفر از شاعران به قرائت سروده‌های خود در مدح شهدا به ویژه ۱۶۸ شهید دانش آموز میناب، دفاع مقدس و ایثارگری‌های مرزبانان این سرزمین پرداختند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها