به گزارش آستاننیوز، صد و یکمین دیدار انجمن «عصر طنز» برگزار شد و طنزپردازان حاضر در این نشست، آثار خود را خواندند تا در جمع اعضای انجمن، مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
خوانش و بررسی آثار، بخش اصلی این نشست را تشکیل میداد و فرصتی بود تا آثار ارائهشده از منظر زبان، ایده و شیوه پرداخت طنز، بررسی شود.
بخش بداهه این جلسه با سوژهای متفاوت دنبال شد؛ «معرفی طنزآمیز خود». طنزپردازانی که معمولاً آدمها، موقعیتها و اتفاقات پیرامونشان را دستمایه خلق اثر قرار میدهند، این بار مأمور شدند نگاه طنز را به سمت خودشان، برگردانند.
هر یک از شرکتکنندگان تلاش کرد با برجستهکردن برخی ویژگیهای شخصی و استفاده از اغراق و نگاه کاریکاتوری، تصویری طنزآمیز از خودش ارائه دهد؛ معرفیهایی که قرار نبود به اطلاعات معمول شناسنامهای محدود بماند و بیشتر بر ویژگیها، عادتها و وجوه قابل طنز هر فرد متمرکز بود.
این بخش، صد و یکمین «عصر طنز» را به جلسهای برای شوخی طنزپردازان با خودشان تبدیل کرد؛ تجربهای که در آن، صاحب اثر همزمان نقش نویسنده و سوژه اثر را، برعهده داشت.
در پایان نشست نیز موضوع بخش بداهه جلسه آینده اعلام شد. بر این اساس، طنزپردازان باید «یک ویژگی خندهدار یا عجیب خود، یا یکی از انسانهای اطراف خود را با بیانی طنزآمیز» روایت کنند؛ موضوعی که بار دیگر توجه اعضای انجمن را به ظرفیت ویژگیها و رفتارهای روزمره برای خلق اثر طنز، معطوف میکند.
تلویزیون اینترنتی آستان نیوز