کد خبر : ۷۱۴۶۳۳
۰۷:۱۱

۱۴۰۵/۰۷/۱۷

۸۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین احسان پذیران در خراسان شمالی توزیع شد

لوازم التحریر
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خراسان شمالی از توزیع بیش از ۸۰۰ بسته لوازم‌التحریر بین دانش آموزان نیازمند این استان در سال تحصیلی جدید خبر داد.

محمد اکبرزاده، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خراسان شمالی در گفت‌و‌گو با آستان نیوز با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید و اجرای مرحله اول برنامه زنگ مهر رضوی در این استان، اظهار داشت: با مشارکت خیرین و همکاری‌های گسترده، بیش از ۸۰۰ بسته لوازم التحریر با کیفیت بالا در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار گرفت تا مشکلات اقتصادی، مانعی در برابر تحصیل فرزندان این استان نباشد.

وی افزود: تعداد ۳۲۶ بسته لوازم و تحریر به ارزش هر بسته ۱۹ میلیون ریال و ارزش کامل به مبلغ ۶ میلیارد و ۱۹۴ میلیون ریال با مساعدت آستان و قدس رضوی تهیه و بین دانش آموزان استان توزیع گردید.

اکبرزاده تصریح کرد: از این تعداد ۱۱۱ برای دانش آموزان ابتدایی پسرانه، ۱۲۳ بری دختران ابتدایی، ۳۴ برای پسران متوسطه و ۵۸ بسته نیز برای دانش آموزان دختر مقطع متوسطه توزیع شد که از ویژگی‌های این لوازم التحریر می‌توان به چاپ تصاویر شهدای جنگ رمضان اشاره کرد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: علاوه بر این با مساعدت یک خیر از پایتخت، تعداد ۵۷۹ بسته لوازم التحریر تهیه و در اختیار دانش آموزان مدارس ابتدایی استان قرار گرفت تا کمکی در راستای تحصیل بهتر دانش آموزان و کاهش مشکلات دانش آموزان استان خراسان شمالی باشد.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها