کد خبر : ۷۱۴۶۴۸
۰۸:۵۸

۱۴۰۵/۰۷/۱۷

اهدای ۱۲ سری جهیزیه توسط کانون‌های خدمت به نوعروسان خوزستان

جهیزیه
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان گفت: در راستای حمایت از رفاه اجتماعی و کاهش هزینه‌های آغاز زندگی مشترک، ۱۲ سری جهیزیه در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ به زوج‌های احسان‌پذیر در شهرستان‌های اهواز، خرمشهر و امیدیه اهدا شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین جلیل علی‌نژاد، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان در گفت‌و‌گو با آستان نیوز اظهار داشت: اهدای جهیزیه به نوعروسان در قالب برنامه‌های حمایتی شبکه خادمیاری این استان و با هدف گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی خانواده‌های مستمند صورت گرفته است.

وی افزود: در طی ۶ ماهه نخست سال جاری، ۱۲ خانواده که از طریق رصد میدانی و بررسی دقیق پرونده‌ها شناسایی شده بودند، این تجهیزات ضروری را دریافت کردند.

حجت الاسلام علی نژاد با تشریح فرآیند انتخاب این زوج‌های نیازمند تصریح کرد: شناسایی این افراد بر عهده خادمیاران فعال در سطح استان است که پس از بررسی دقیق وضعیت معیشتی و احراز نیازمندی‌های لازم، لیست نهایی را جهت تأمین جهیزیه به مدیریت کانون ارجاع می‌دهند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان خوزستان با اشاره به ماهیت اجرای این طرح گفت: جهیزیه‌های تهیه شده شامل اقلام کاربردی و ضروری است که می‌تواند فشار مالی ناشی از آغاز زندگی مشترک را برای این زوج‌ها به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کانون‌های خدمت رضوی در استان خوزستان ضمن تداوم این برنامه‌ها، همواره در پی گسترش دایره حمایت‌های اجتماعی و تقویت شبکه‌های خادمیاری برای پوشش حداکثری نیاز‌های جامعه هستند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها