کد خبر : ۷۱۴۶۵۲
۱۰:۱۱

۱۴۰۵/۰۷/۱۷

توزیع بیش از ۵۹۸ بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار آذربایجان شرقی

لوازم التحریر
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان آذربایجان شرقی از توزیع بیش از ۵۹۸ بسته لوازم‌التحریر با ارزش تقریبی ۱۲ میلیارد و ۶۵۵ میلیون ریال در شهرستان‌های این استان خبر داد.

حسن روزنیک، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان آذربایجان شرقی در گفت‌و‌گو با آستان نیوز با اشاره به اجرای برنامه‌های حمایتی کانون‌های خدمت همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: خادمیاران رضوی با مشارکت خیرین و یاوران رضوی در شهر‌های مختلف این استان بخشی از نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان مخدوم را تأمین کردند.

وی افزود: در طرح توزیع لوازم التحریر بیش از ۵۹۸ بسته ملزومات تحصیلی تهیه و میان خانواده‌های کم‌برخوردار توزیع شد.

روزنیک با اشاره به مشارکت شهرستان‌های تبریز، مراغه، سراب و میانه در این طرح، تصریح کرد: کانون‌های خدمت رضوی رسول‌الله (ص) باغ معروف، عقیله بنی‌هاشم، خورشید هشتم، شهدای عباسیه، حسنین (ع)، ثامن‌الحجج (ع)، فاطمه زهرا (س)، امام زمان (عج)، صفای بنی‌هاشم، نورالهدی، انصارالمهدی (عج) و سایه رضوان در اجرای این برنامه مشارکت داشتند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان آذربایجان شرقی با اشاره بر ارزش مالی این اقدامات گفت: ارزش لوازم‌التحریر تهیه شده بیش از ۱۲ میلیارد و ۶۵۵ میلیون ریال برآورد شده است.

وی همچنین بیان داشت: به همت برخی از کانون‌ها محله‌ای تعدادی لباس فرم مدرسه نیز برای دانش‌آموزان تحت پوشش تهیه و در اختیار آنان قرار گرفت.

روزنیک در پایان خاطرنشان کرد: کانون‌های خدمت رضوی تلاش دارند با تکیه بر سیره اهل‌بیت (ع) از طریق اقدامات حمایتی مستمر در حوزه آموزش، دغدغه‌های خانواده‌های مخدوم را کاهش داده و فرهنگ احسان و خدمت رضوی را ترویج کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها