کد خبر : ۷۱۵۱۲۲
۰۸:۲۷

۱۴۰۵/۰۷/۲۸

فارس میزبان ۳۰ برنامه گرامیداشت میلاد حضرت زینب (س) شد

فارس
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس از برگزاری حدود ۳۰ برنامه گرامیداشت میلاد حضرت زینب (س) و تجلیل از کادر درمان در سراسر این استان خبر داد.

حمزه اله‌یاری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس در گفت‌و‌گو با آستان نیوز اظهار داشت: همزمان با فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت اسوه صبر و استقامت، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، حدود ۳۰ برنامه مختلف فرهنگی، اجتماعی، خدماتی و تجلیل از کادر درمان و پرستاران توسط خادمیاران رضوی در شهر‌ها و مناطق مختلف استان فارس برگزار شد.

وی افزود: در این برنامه‌ها ضمن تبیین ویژگی‌های برجسته شجاعت، صبر و استقامت این بانوی فداکار در مسیر حفظ دین و تبیین حس پرستاری و مراقبت حضرت زینب (س)، بر نقش اساسی و بی‌بدیل پرستاران و کادر سلامت در جامعه اسلامی تأکید گردید.

اله یاری تصریح کرد: از جمله این اقدامات ارزشمند، حضور خادمیاران رضوی شهرستان سپیدان در بیمارستان امام حسین (ع) و بازدید از بخش‌های مختلف از جمله اورژانس، CCU، بستری داخلی، دیالیز و اتاق عمل بوده و همچنین خادمیاران در شهرستان فسا طی مراسمی باشکوه در مسجد امام حسین (ع) فدشکویه با حضور امام جمعه میزبان مردم بودند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس گفت: در منطقه ۸ شیراز نیز جشن میلاد توسط دختران «دختیژن» در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار گردید و در شهر‌های آباده و اقلید، خادمیاران با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) آباده، درمانگاه فقیه اقلیدی و بیمارستان ولیعصر (عج) اقلید، با تقدیم گل و تبرکات رضوی از زحمات پرستاران تجلیل کردند.

وی بیان داشت: در شهرستان نی‌ریز ضمن بزرگداشت میلاد حضرت زینب (س) و برگزاری مراسم دعای ندبه به میزبانی خادمیاران رضوی، از تعدادی پرستار نمونه تجلیل به عمل آمد و در شهرستان ارسنجان نیز جمعی از پرستاران مورد تقدیر قرار گرفتند.

اله یاری ادامه داد: در شهرستان مُهر نیز این آیین در تجمعات شبانه و همزمان با شب میلاد با حضور مسئولین محلی برگزار و از پرستاران به عنوان تأثیرگذارترین اعضای کادر درمان تجلیل به عمل آمد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان فارس در ادامه اعلام کرد: علاوه بر این برنامه‌ها، در یکی از مناطق شیراز خادمیاران رضوی با حضور در منازل جانبازان قطع نخاعی ضمن اجرای مراسم دعا و توسل، هدایای تبرکی آستان قدس رضوی را به آنان اهدا کردند.

وی اظهار داشت: در منطقه‌ای دیگر از شیراز نیز جهیزیه نوعروس نیازمند به همت خادمیاران تأمین و در شهرستان زرقان نیز خادمیاران به دیدار خانواده معظم شهدا رفتند.

اله یاری در پایان با تأکید بر فعال شدن تمامی مناطق و شهرستان‌ها در ارائه خدمت بیشتر به مخدومین، خاطرنشان کرد: اجرای چنین برنامه‌های مردمی و خدمت‌رسانی در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی، تجلی‌بخش فرهنگ رضوی و گامی مؤثر در راستای تکریم اقشار مختلف جامعه به‌ویژه خادمان عرصه سلامت است.

انتهای پیام/

خبرنگار: علی معصومی


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها