کد خبر : ۳۳۴۴۷۲
۰۱:۳۹

۱۴۰۱/۰۹/۲۸
به همت خادمیاران رضوی ریگان صورت پذیرفت؛

اعزام دانش آموزان زیارت اولی به مشهد مقدس

اعزام دانش آموزان زیارت اولی به مشهد مقدس
مسئول کانون خدمت رضوی ریگان گفت: به همت خادمیاران رضوی ۴۵ دانش آموزان زائر اولی ریگان راهی مشهد مقدس شدند.

به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ علی فرامرزی، مسئول کانون های خدمت رضوی ریگان گفت: دانش آموزان نیازمند در  چهار مدرسه شهرستان شناسایی شده‌اند و به همت خادمیاران رضوی  به زیارت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) اعزام شدند و‌ به مدت سه روز مهمان امام مهربانی ها خواهند بود.

وی عنوان کرد: زیارت مضجع منور رضوی، بهره‌مندی از ویژه برنامه‌های فرهنگی آستان قدس و اهدای بسته‌های فرهنگی از دیگر برنامه ها برای این گروه از زائران است.

فرامرزی بیان داشت: تا کنون ۲۰۰ دانش آموز زائر اولی به مشهد مقدس اعزام شده اند و اعزام دیگر دانش آموزان تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

مسئول کانون های خدمت رضوی ریگان در ادامه به فعالیت کانون‌های خادم‌ یاران رضوی در شهرستان اشاره کرد و افزود: کانون محلی و تخصصی با هدف خدمات‌رسانی به مردم در قالب برگزاری برنامه‌های متعدد فرهنگی از جمله طرح زائر اولی‌ها، عیادت از بیماران شناسایی نیازمندان و خدمت‌رسانی به آن ها، جمع‌آوری نذورات برای مشارکت و همکاری در ارائه خدمات به مردم مناطق محروم راه‌اندازی شده اند.


گزارش خطا

برچسب ها: کرمان
ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها