نغمه دلنشین کلام وحی بر بلندای مناره های مسجد فاطمه الزهرای بابل طنین انداز شد.
مناره های مسجد در بابل میزبان کلام وحی شد
به گزارش آستان نیوز از مازندران، در سالروز شهادت سردار سلیمانی، مراسم قرائت کلام وحی از خادمیاران کانون خدمت رضوی با حضور قاریان و حافظان کشوری و مشتاقان کلام وحی در مسجد فاطمه زهرای بحرم شرقی برگزار شد.
این مراسم معنوی با تلاوت زیبای قاری نوجوان محمد حسین عظیمی آعاز شد. دبیر کانون خدمت رضوی شهرستان بابل با خیرمقدم به شرکت کنندگان در مراسم وبه آیت اله لائینی نماینده ولی فقیه در استان، فرماندار بابل و معاونین خادمیاری استان، با اشاره به اینکه قرآن معجزه جاودان پیامبر عظیم الشان است از قرآن به عنوان بهترین کتاب هدایت بشر یاد کرد.
جعفرزاده افزود: توسل و عمل به کلام الله گره گشای همه مشکلات است.
در ادامه گروه تواشیح و همخوانی معراج النبی، قرائت زیبای قاری ممتاز کشوری، سید هادی حجازی و اجرای صلوات خاصه امام مهربانی و نوای ربنا توسط قاری نوجوان محمد مهدی طهماسب پور و چند پرسش قرآنی(قطعه ای تقلیدی از تلاوت استاد عبدالباسط و مصطفی اسماعيل) توسط مجری از برنامه های دیگر این مراسم بود.
آیت الله لائینی نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران ضمن تشکر از بانیان این مراسم بر عمل به آموزه های قرانی تاکید کرد. تلاوت قاری ممتاز جهان اسلام، قاری و موذن و خادم حرم مطهر رضوی حمیدرضا احمدی وفا برنامه دیگر این مراسم بود که محفل قرآنی را با نوای مسیحایی خود نورانی کرد.
بخش پایانی برنامه اهدای هدایایی از طرف کانون خدمت رضوی و شورای توسعه فعالیت های قرآنی شهرستان بابل به قاریان ممتاز بین المللی بود.
تولیت آستان قدس رضوی
