کد خبر : ۳۴۷۳۵۸
۱۲:۰۹

۱۴۰۲/۰۷/۲۰
مدیرعامل موسسه آستانه حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس عنوان کرد:

نیروی انتظامی سد محکمی در برابر  تهاجم فرهنگی است

نیروی انتظامی سد محکمی در برابر  تهاجم فرهنگی است
 مدیرعامل موسسه آستانه حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس در دیدار با فرماندهی انتظامی طبس گفت: نیروی انتظامی سد محکمی در برابر هجوم نظامی و تهاجم فرهنگی دشمنان است. 

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین احمدی مدیرعامل موسسه آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس(ره) با همراهی قاسم زاده مدیر آستان مبارک با سرهنگ مریمی فرماندهی انتظامی شهرستان طبس به منظور تبریک هفته نیروی انتظامی و هم‌افزایی و هم اندیشی در راستای افزایش سطح امنیت حرم مطهر دیدار کرد.
 حجت الاسلام و المسلمین احمدی در این دیدار گفت: مسجد و حرم مقدس است به دلیل اینکه محل ارتباط انسان با خداست و نیروی انتظامی نیز به لحاظ اینکه امنیت مردم را در نظام جمهوری اسلامی برای ارتباط با خدا تامین می کند مقدس است.
وی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی سد محکمی در برابر هجوم نظامی و تهاجم فرهنگی دشمنان هستند و ماموریت مقدسی را دنبال می‌کنند.

مدیرعامل موسسه آستانه حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) و زیارتگاه شهید مدرس گفت: در طبقه بندی نیازهای بشر موضوع امنیت اولویت دارد و در حرم مطهر باید تسهیلات در کنار امنیت برای زائران فراهم شود.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها