کد خبر : ۳۴۸۶۷۴
۰۰:۰۳

۱۴۰۲/۰۸/۲۴
توسط کانون‌های خدمت رضوی جیرفت صورت گرفت؛

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه خادمیاری

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه خادمیاری
به همت دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی شهرستان جیرفت، کارگاه آموزشی نحوه کار با سامانه خادمیاری با حضور خادمیاران و یاوران رضوی برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ کرامت پیرنیا، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان جیرفت گفت: با هدف آشنایی بیشتر خادمیاران و یاوران رضوی کانون‌های محله‌ای و تخصصی با سامانه خادمیاری و نحوه انتخاب مصداق و ثبت گزارش در سامانه، این کارگاه آموزشی برگزار شد.

وی ابراز کرد: این کارگاه آموزشی به مدت دو ساعت برگزار شد و کارشناس امور خادمیاری ضمن ارائه دستورالعمل ثبت گزارش در سامانه، مشکلات سامانه خادمیاران و یاوران را رفع کرد.

پیرنیا با اشاره به اینکه کارگاه آموزشی آشنایی یا سامانه خادمیاری به صورت ماهانه برگزار خواهد شد، ادامه داد: هم‌اکنون در سطح شهرستان جیرفت ۱۹ کانون تخصصی و ۹ کانون محله‌ای در حال فعالیت هستند و به نیازمندان و خانواده‌های کم‌برخوردار خدمت‌رسانی می‌کنند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها