کد خبر : ۳۶۳۹۱۵
۲۲:۲۹

۱۴۰۳/۱۱/۰۱
با همکاری دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)،

دومین نشست علمی«انقلاب اسلامی و مهدویت در پرتو مقاومت و حضور مردم» برگزار می‌شود

دومین نشست علمی«انقلاب اسلامی و مهدویت در پرتو مقاومت و حضور مردم» برگزار می‌شود
با همکاری دبیرخانه همایش ملی  «مهدویت و انقلاب اسلامی» و دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)، دومین نشست علمی«انقلاب اسلامی و مهدویت در پرتو مقاومت و حضور مردم» برگزار می‌شود.

به گزارش آستان‌نیوز، این نشست از سری نشست‌های چهارمین اجلاس ملّی مهدویت و انقلاب اسلامی است که به دبیری دکتر نعمت الله فیروزی، عضو هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) و با سخنرانی دکتر زینب اصغریان، مدیر مجمع احیای تفکرات انقلاب اسلامی و دکتر عطیه علیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه امام رضا(ع) تدارک دیده شده است.
 این نشست علمی، سه شنبه، دوم بهمن ماه، ساعت 15 در سالن کوثر واحد خواهران  دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)، واقع در میدان فلسطین مشهد، برگزار خواهد شد. 
علاقمندان همچنین می‌توانند به صوت غیر حضوری و از طریق لینک https://www.skyroom.online/ch/razaviuni/research نیز از مطالب این نشست بهره‌مند شوند.
شایان ذکر است، چهارمین اجلاس سراسری مهدویت و انقلاب اسلامی با هدف جمع‌آوری آثار پژوهشگران و صاحب‌نظران در محورهای مختلف علمی و پژوهشی، به بررسی موضوعات مرتبط با مهدویت و دولت تراز انقلاب اسلامی می‌پردازد.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها