پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

بنیاد کرامت رضوی با 160 هزار خادمیار رضوی برگزار می کند
۱۴۰۳-۱۲-۱۶

پویش ضیافت رضوی؛ افطاری ساده برای همدلی با محرومان

مدیر مرکز خادمیاری بنیاد کرامت رضوی، گفت:با آغاز ماه مبارک رمضان، خادمیاران و کانون های خدمت رضوی در سراسر کشور در قالب «پویش ضیافت رضوی» ضمن ترویج و توسعه فرهنگ افطاری ساده، به کمک محرومان و احسان پذیران می شتابند.

به گزارش آستان نیوز، احمد میرزاده، مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار ما از آغاز مجدد طرح «پویش ضیافت رضوی» در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این طرح که سال گذشته با موفقیت اجرا شد، امسال نیز با هدف خدمت‌رسانی به مردم و ترویج سنت حسنه افطاری ساده برنامه‌ریزی شده و در دستورکار 160 هزار خادمیار و کانون های خدمت رضوی سراسر کشور است.

وی در توضیح بیشتر افزود: شبکه خادمیاران با همکاری نهادها و تشکل‌های مردمی، از جمله هیئت های مذهبی و گروه‌های مردمی، در مساجد، حسینیه‌ها، بوستان‌ها و دیگر فضاهای عمومی اقدام به برگزاری این افطاری خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا، ۱۶۰ هزار خادمیار در سراسر کشور مسئولیت اجرای فعالیت‌ها را بر عهده دارند. این خادمیاران که بخشی از شبکه بزرگ خادمیاران رضوی هستند، با تعداد بالغ بر ۱۶۰ هزار نفر، در حوزه‌های مختلف کانون های عمومی و تخصصی فعالیت می‌کنند. یکی از اولویت‌های اصلی این شبکه، رسیدگی به محرومان و احسان پذیران و تسهیل امر زیارت است.

میرزاده همچنین به دیگر فعالیت‌های این شبکه اشاره کرد و گفت: فعالیت‌هایی همچون آزادسازی زندانیان، تأمین جهیزیه برای زوج‌های جوان، برگزاری جشن‌های ویژه جشن تکلیف و اردوهای جهادی از جمله اقدامات مداوم ماست.

وی با اشاره به رویکرد کلی در شبکه خادمیاری، تاکید کرد: منویات مقام معظم رهبری و تولیت آستان قدس رضوی در مجموعه شبکه خادمیاری همواره موردنظر بوده است که در این رابطه می توان به برگزاری پویش "لبنان تنها نیست" نیز اشاره کرد که این پویش با جمع‌آوری ۴۵ میلیارد تومان وجه نقد انجام شد و در پویش ملی «هبه» نیز ۱۲۰ هزار دست لباس گرم به جبهه مقاومت، ارسال شد.

مدیر مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی اظهار امیدواری کرد،این برنامه ها، طرح و اقدامات بتواند خدمات شایسته‌ای به جامعه هدف ارائه دهد و به ترویج فرهنگ، رضوی و ایثار و همدلی در میان مردم کمک کند.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

 مصرف بهینه انرژی باید به یک ارزش اجتماعی تبدیل شود
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به محدودیت منابع انرژی و تأکید بر ضرورت ایجاد احساس مسئولیت در افراد جامعه در جهت کاهش…

تلویزیون اینترنتی