به گزارش آستان نیوز، شرکت صنایع غذایی رضوی با ارائه مجموعهای از نانهای جدید و رژیمی، در سومین جشنواره ملی نان که از ۲۲ تا ۲۵ مهرماه در حال برگزاری است، کرمان شرکت کرده است.
این حضور با هدف گسترش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف نان کامل و ارتقای الگوی تغذیه سالم در جامعه، صورت گرفته است.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، اظهار کرد: هدف اصلی ما از حضور در این جشنواره، معرفی نانها و محصولات جدید از جمله نان بدون گلوتن، نان گاتا بدون گلوتن و اشترودل رضوی، بوده است.
دکتر مجتبی هادیان، ادامه داد: تلاش ما این است که محصولات متنوعتری را برای همه اقشار، بهویژه بیماران مبتلا به سلیاک، تولید و عرضه کنیم.
نانهای سلامتمحور رضوی در کانون توجه بازدیدکنندگان
وی با اشاره به ماموریت این شرکت در تولید محصولات سلامتمحور، گفت: صنایع غذایی رضوی، با بهرهگیری از فناوریهای نوین و برنامهریزیهای دقیق در حوزه سلامت غذایی، سعی دارد سهم خود را در بازار محصولات سالم افزایش دهد و امکان دسترسی مردم در استانها و شهرهای مختلف را به نانهای کامل و بدون گلوتن، فراهم کند.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی، استقبال بازدیدکنندگان از غرفه این مجموعه را خوب و رضایتبخش توصیف کرد و افزود: حضور در اینگونه رویدادها بهویژه در استانهای مختلف کشور، نقش مهمی در معرفی جایگاه برند رضوی و ارتقای فرهنگ مصرف نان سالم، دارد.
وی، تاکید کرد: این تعاملات میتواند زمینهساز افزایش آگاهی مردم نسبت به اهمیت تغذیه سالم باشد، از همین رو شرکت صنایع غذایی رضوی با استمرار حضور در رویدادهای ملی، بهدنبال معرفی محصولات جدید و توسعه بازار در حوزه نانهای سلامتمحور، است.